Inaktiv platsannons

Städare på deltid, Falköping

Om tjänsten

Då ordinarie städpersonal är föräldraledig, söker vi nu en lokalvårdare till våra städuppdrag i Falköping med start omgående.

Arbetet är på deltid, fördelat på måndag - fredag och arbetstiden är ca. kl. 07:00 - 11:00 fram till den 30 november 2019.  Därefter, alltså fr o m. den 1 december 2019, är arbetet på 2,5 timmar per dag, måndag till fredag. Arbetstid kl. 07:00 - 09:30.

Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete samt upprätthålla god kvalitet på utfört arbete.

Kvalifikationer/Krav:

  • Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
  • Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Körkort är meriterande
  • Tidigare städvana är meriterande

Personliga egenskaper:

  • God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
  • Positiv attityd
  • Lyhörd för kundens krav
  • Noggrann, strukturerad och systematisk
  • Självständig och handlingskraftig
  • Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:

Vikariat cirka 1 år. Arbetstid enligt beskrivning i annonsen.

Din ansökan vill vi ha senast den 30/10-2019. Rekrytering kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan kan endast göras via vår hemsida. Ev. frågor kan ställas till annika.mauritzen@sodexo.com

 

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=3608&rmlang=SE

Publicerad den

01-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Falköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Falköping | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis