Inaktiv platsannons

Kundrådgivare i Halmstad

Om tjänsten

Om jobbet

Som Kundrådgivare är du del av ett team som ansvarar för att möta alla privat – och företagskunder som besöker och kontaktar kontoret.
Du arbetar med kundens hela ekonomi för en hållbar framtid och du ger råd inom bolån, sparande, försäkring och pension och jobbar självständigt med försäljning av hela vårt produktutbud. Du har även en viktig roll i att guida kunderna i våra digitala miljöer.

Arbetsområden/ansvar:

  • Läsa av och hantera kundens totala behov, eventuellt guida kunden vidare när specialistkompetens behövs
  • Självständigt hantera privat- och företagsärenden och genomför affärsavslut
  • Aktivt bidra till att kunderna känner till och kan/vill använda våra digitala lösningar
Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen

Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalitet i servicen till kunderna och har för ambition att överträffa kundens förväntningar. Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära dig nya saker. Viktigt är att du är en person som är pedagogisk, social, utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
Formella krav i rollen är Swedseclicens, bolånelicens. Har du sedan tidigare erfarenhet av bolåneaffären är detta en merit.

Möjliga nästa karriärsteg
  • Premiumrådgivare
Varför jobba med mig? – Linda Söderlindh

Att vara kundrådgivare på kontoret i Halmstad är ett spännande arbete där du blir del i ett härligt team. Jag förväntar mig att du är motiverad, lojal och engagerad. Vi erbjuder dig som är pedagogisk och social ett intressant och utvecklande arbete i en affärsintensiv miljö där vi stimuleras av utmaningar och förändringar.

Varmt välkommen till oss.

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

06-05-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis