Inaktiv platsannons

Rådgivare Konsumentkredit, Låneförmedlare i Sundbyberg 2019

Om tjänsten

Om jobbet

Drivs du av att arbeta i nya flöden och motiveras av att hjälpa våra kunder till en sund och hållbar ekonomi? Då är detta platsen för dig. Vi arbetar i nya kanaler och utvecklar ständigt vår affär. Fokus ligger på tredjepartsdistribution och ditt uppdrag ligger i att bereda kreditdepåer. Konsumentkreditaffären är en mycket prioriterad affär och vi har tydligt uppsatta mål inom kundnöjdhet och utveckling av kreditaffären. På Kundcenter kommer du att ha varierande arbetstider och är schemalagd mellan 06:45 - 23:15. Vi har öppet årets alla dagar, vilket innebär att du kan bli schemalagd även på helger.

Vem är du?

Vi söker dig som är målinriktad, positiv, har en egen drivkraft att nå uppsatta mål samtidigt som du är öppen för nya arbetssätt. Du är engagerad, ansvarstagande och gör alltid ditt yttersta. Du triggas av sunda affärer och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Rollen som kredithandläggare ställer stora krav på din förmåga att snabbt kunna analysera och fatta beslut.

Vi hanterar stora flöden och det är ett absolut krav att du aldrig gör avkall på kvalitéten. För att trivas i rollen behöver du känna dig bekväm med att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt egna resultat. Du vill bidra till att utveckla våra kunders ekonomi genom hög kvalitét. Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och kunder.
Vi ser gärna att du har ett stort ekonomiskt intresse. Vi värdesätter erfarenhet från både serviceyrken och finansbranschen, gärna med Swedsec-licens.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper:

  • Du har mycket energi och är social, positiv och utåtriktad
  • Du arbetar affärsmässigt och proaktivt för att skapa goda resultat och hög lönsamhet
  • Du är initiativtagande och har en stark egen drivkraft
  • Du har en förmåga att snabbt kunna se och förstå kundens ekonomi och trivs med att ta snabba beslut

Varför jobba med oss?

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö med varierande arbetstider. Du får många kollegor och ingår i ett team där alla hjälps åt. Vi arbetar mot gemensamma mål och där varje individuell prestation är viktig för att vi ska nå framgång i teamet. Du får ett synligt och nära ledarskap där jag vill vara ett bra stöd för dig och vi kommer tillsammans att arbeta kontinuerligt med din personliga utveckling. Jag förväntar mig att du är öppen, enkel och omtänksam och att du bidrar med positiv energi och dina egna erfarenheter till teamet.

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

25-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Sundbyberg 2019
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis