Inaktiv platsannons

Marknadsansvarig på Axfood Snabbgross AB i Stockholm

Om tjänsten

Är du serviceinriktad, tycker att det är kul med människor och brinner för försäljning? Vill du bidra med stolthet till Sveriges många restaurangkök? Då är det dig vi söker! På Axfood Snabbgross blir du en viktig del i vår resa mot att bli Sveriges ledande restauranggrossist.

Axfood Snabbgross är ett framgångsrikt företag inom en växande marknad. Hos oss möts du av en gemenskap och en kultur byggd på starka kärnvärden, där vi månar om styrkan av att arbeta tillsammans. Hos oss är varje medarbetare viktig och mångfald bland våra medarbetare är centralt för oss.

Hos oss finns det många möjligheter att växa inom både rollen och företaget. Det finns många utvecklingsmöjligheter inom företaget, men även koncernen.

Vi brinner för bra mat, till bra priser och förväntar oss att du delar våra värderingar. Vi värderar ett matintresse och serviceförmåga högt.

 

Beskrivning

Vi söker en Marknadsansvarig som kommer att ha ansvar för upprättande av marknadsplaner, strategiskt och operativt arbete inom tryckt och digital marknadsföring. Du kommer även ansvara för vår interna och externa kommunikation. Du är beställare och inköpare av tryckt- och digital reklam samt med ansvarar för vårt visuella koncept.
Som Marknadsansvarig rapporterar du till Marknad- och E-handelschefen och tillhör ett härligt team om fyra personer på vår marknadsavdelning och avdelningen är en del av Axfood Snabbgross supportkontor, som består av ca 30 personer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Hos oss kommer du ha ansvar för vår marknadsföring och marknadsplan, såväl strategiskt som operativt. Du kommer tillsammans med marknad- och e-handelschef spela en viktig roll i att utveckla och stärka vårt varumärke framgent. Arbetet innefattar framtagande av marknadsföringsmaterial och planering av marknadsföringsinsatser samt att strategiskt arbeta för kommunikationen i olika marknadsföringskanaler.
Du har ansvar för avtal och upphandlingar inom reklam, tjänster och indirekta inköp. Du driver affärsutvecklingsprojekt och initiera nya utvecklingsmöjligheter som driver Axfood Snabbgross väg framåt. Du kommer arbeta aktivt med förbättringsåtgärder inom marknadsföring och kommunikation. Du kommer driva denna utveckling både för att driva trafik till våra butiker och till vår e-handel. Vidare kommer du ha en central roll i att utveckla vår digitala marknadsföring och initiera nya initiativ som gör att vi stärker vår roll på marknaden, inom det digitala.  

Erfarenhet och kunskaper

För att lyckas och trivas i rollen är du en strukturerad och prestigelös teamplayer. Du tycker om att vara spindeln i nätet och att ha många bollar i luften. Du gillar att driva projekt och att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta, nätverka och kommunicera och trivs med att ha många kontaktytor. Detta då rollen innefattar kommunikation och samarbete med övriga avdelningar på vårt supportkontor, men framförallt med våra medarbetare i butik.

Du är van att driva projekt och har god erfarenhet av att vara beställare mot byråer eller leverantörer. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och du kommer troligtvis från en tidigare roll som marknadsansvarig. Du har en eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation och/eller liknande. Erfarenhet från matvarubranschen, inom restaurang och storkök är meriterande, dock inget krav Vidare är förhandlingserfarenhet meriterande, men inget krav.  Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskaper inom digital marknadsföring. Du har god kommunikativ förmåga och kan kommunicera flytande på engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder ett kul och varierande jobb med stora utvecklingsmöjligheter och är ett härligt gäng som både har kul ihop på och efter jobbet.


Publicerad den

26-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis