Inaktiv platsannons

Utvecklingsingenjör i Grums

Om tjänsten

Tech Center Fiber Materials är lokaliserat på Gruvöns Bruk i Grums. Inom centret drivs teknologiutveckling tillsammans med ledande externa aktörer. Målet är att skapa nya material som kan byta ut fossilbaserade material mot hållbarare alternativ baserade på skogsråvara för att stödja BillerudKorsnäs vision att utmana konventionella förpackningar..

Avdelningen söker en utvecklingsingenjör med inriktning på maskinteknik, kemiteknik, processteknik, konstruktion eller fysik.
Tjänsten är en tillsvidareanställning.
I Gruvön produceras cup stock, fluting, formbart papper, kraftpapper, liners, säckpapper och vätskekartong. Dessutom finns ett utvecklingscenter med expertkunskap inom förpackningsoptimering.

 

Om tjänsten
I rollen som utvecklingsingenjör består det dagliga arbetet av olika typer av tekniska utredningar, lab- och uppskalningsförsök, resultatrapportering och litteraturstudier. Du möter både interna och externa kontakter både inom den egna avdelningen men även utanför. 

Kvalifikationer
Lägsta utbildningsnivå för rollen är Högskoleingenjör eller Civilingenjör gärna med inriktning mot maskinteknik, kemiteknik, processteknik, konstruktion eller fysik.
Har du tidigare arbetat med utveckling av ny utrustning är det meriterande. 
Du har stor fördel om du tidigare är van att arbeta i projektform, då det är vanligt förekommande. 

Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav, meriterande är kunskaper i svenska. 
God datavana - Officepaketet är ett krav.
Kunskaper i CAD är meriterande. 

Personliga egenskaper
För att trivas bra i rollen som utvecklingsingenjör behöver du vara  analytisk, strukturerad och kreativ. Du ska även vara en person som tar egna initiativ och har lätt att samarbeta med andra. V
Våra värderingar i BillerudKorsnäs är att vi förväntar oss att våra medarbetare vill vara med och göra skillnad i att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid, vi ser att vi kan nå dit är att vi tillsammans genom att: Tänka nytt, Känna ansvar, Samarbete och Skapar värde. 

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grums
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis