Inaktiv platsannons

Laborant till Processlab i Grums

Om tjänsten

Vi söker nu en medarbetare till vårt processlab på Gruvöns bruk i Grums. Gruvöns bruk är ett integrerat massa- pappers och kartongbruk. Tjänsten är en projektansällning till och med maj 2020.

Avdelningen Processlab ingår i brukets avdelning Kvalitet & Miljö och arbetar med provtagning och analys, problemlösning, utredningar, motodutveckling och har ansvar för ackrediterad labverksamhet.

Om tjänsten 
Processlabbets personal på Gruvöns bruk kontrollerar process, råvaror och instrument. Som medarbetare på vårt processlab inhämtar du prover från de olika driftsenheterna vi har på Gruvöns bruk. Som laborant har du en kontinuerlig dialog med flera olika avdelningar samt andra processingenjörer. De resultat som tas fram av processlaboratoriets personal ligger till grund för Gruvöns bruks processtyrning och miljörapportering. 

Kvalifikationer
Tjänsten kräver avslutad gymnasieutbildning med teknisk- eller naturvetenskaplig inriktning och/eller KY/YH-utbildning mot processindustrin eller motsvarande kompetens. 
God datorvana är ett krav - Du ska kunna skriva och dokumentera obehindrat på dator.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter från laboratoriearbete eller från papper/massa industrin. 

Personliga egenskaper
För att lyckas bra i tjänsten och trivas behöver du vara noggrann. Du kommer ingå i ett arbetslag och därav underlättar det för dig om du har lätt för att samarbeta med flera olika människor. Då vi jobbar med löpande provtagningar på bruket är det bra om du har lätt för att byta fokus, då det kan ske omprioriteringar om vilka prover som behöver tas.

Publicerad den

26-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grums
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis