Inaktiv platsannons

Kundservice & Telemarketingansvarig till HD-Sydsvenskan/Bonnier News i Malmö i Malmö +1 till

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Nu har du chansen att bli en del av vårt härliga team på Konsumentmarknad och arbeta med våra externa samarbetspartners! Vi erbjuder en stimulerande tjänst där du är med och utvecklar de bästa upplevelserna för våra prenumeranter. Vill du vara med på̊ vår gemensamma resa?

Arbetsuppgifter

Du är länken mellan HD-Sydsvenskan och våra externa samarbetspartners vilket ställer höga krav på din förmåga att strukturerat planera och driva kundservice- och telemarketingarbetet framåt. Med fokus på starka och långsiktiga kundrelationer analyserar du och sätter dig in i arbetsflöden och processer i hela kundresan för att hitta och möjliggöra förbättringar. Du måste vara en god kommunikatör, kunna sälja in målbilder och entusiasmera och få med dig ett team för att skapa de bästa förutsättningarna för en kundservice i världsklass!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för den dagliga verksamheten av kundserviceärenden och telemarketingförsäljning till våra externa samarbetspartners.
  • Löpande statistikuppföljning för samtliga kundserviceärenden både gällande volym och kostnader jämfört med lagd prognos samt telemarketingförsäljning baserat på materialvolym, bearbetningsgrad och orderprocent.
  • Bedriva aktivt kvalitetsarbete (ex. NKI-mätningar, kvalitetskontroller av samtal och ärenden/mail) och förstärka säljkulturen genom aktivt winbackarbete.
  • Länk mellan extern kundservice, telemarketing och interna avdelningar med uppdrag att säkra optimalt informationsflöde och kunskapsspridning.
  • Hantera svårare kundserviceärenden samt behärska och täcka upp för rollen som systemförvaltare.

Teamet arbetar en dag per vecka i Helsingborg. Placeringsort är Malmö och du rapporterar till Chef Försäljning, Retention & Kundkommunikation på Konsumentmarknad.

Publicerad den

28-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö +1 till
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis