Inaktiv platsannons

Tjänsteansvarig Arbetsplatsservice Stockholm

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Till vår verksamhet IFS Excellence inom Service Excellence söker vi en driven och engagerad tjänsteansvarig inom Arbetsplatsservice. Arbetsplatsservice innefattar i huvudsak reception, Service Centre, konferens och event, Post och gods samt vaktmästeri.

Dina ansvarsområden:

ISS erbjuder dig en plats i en organisation med tydliga värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att hjälpa till med att utveckla leveranserna till våra kunder. Du stödjer driften med verktyg och processer inom tjänsteområdet Arbetsplatsservice. Du deltar i anbuds- och uppstartsprocessen för ditt tjänsteområde.

Du ansvarar för att utveckla och hålla dig uppdaterad om vad som händer inom ditt område samt att implementera processer inom ISS från global nivå. Du ansvarar även för att ta fram utbildningar och nya koncept. Du kommer även arbeta med projekt som exempelvis M, vårt godsspårningssystem för post och paket.

Övriga uppgifter är att leda tjänsterevisioner och därmed säkerställa att ev. avvikelser åtgärdas genom att coacha och utbilda våra medarbetare samt samla in "Best practice" och förbättringar för att kunna utveckla tjänsterna.

Önskade kvalifikationer

Vi ser att du har 3-5 års erfarenhet inom arbetsplatsservice. Du har god förståelse för servicelösningar inom området arbetsplatservice som reception, service center/desk, konferens, event, post & gods samt vaktmästeri.

Du har relevant bakgrund från hotellverksamhet och/eller Facility Management där du arbetat som t.ex. driftchef/sitechef. Vidare besitter du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Gymnasieutbildning eller motsvarande är ett krav, annan yrkesutbildning eller akademisk utbildning är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har en känsla för smarta arbetssätt och har ett coachande och pedagogiskt förhållningssätt.

I ditt arbete brinner du för service och kundnöjdhet och har kunden i fokus. Du värdesätter att skapa goda relationer och utvecklar långsiktigt samarbete och förtroende med såväl medarbetare som kund. Du gillar att ha många bollar i luften och fungerar som en viktig länk i ett lagarbete där du samarbetar med kollegor men även kan ta ledarrollen i viktiga projekt där du skapar engagemang och driver resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan, dock senast den 2019-11-24

Vid frågor om tjänsten kontakta Greger Olovsson , tel: 0734-36 51 84


Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Publicerad den

27-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis