Inaktiv platsannons

Vill du jobba som Produktionsledare på Martin & Servera i Halmstad? Halmstad

Om tjänsten

Vill du jobba som produktionsledare mot vår avdelning produktionsstyrning?

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige och norra Finland. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utbildningar och andra tjänster. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö. Från våra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag 6 000 leveranser till restauranger, hotell och storkök.

Vi söker nu en produktionsledare till produktionsstyrningsavdelningen på vårt lager i Halmstad. På avdelningen jobbar idag 8 produktionsstyrare fördelat dag- samt kvällstid. Som produktionsledare ansvarar du för din personalgrupp samt den operativa driften på avdelningen.

Dina medarbetares främsta arbetsuppgift är att styra lagerflödet på vårt lager i Halmstad. De ansvarar för god service till våra övriga avdelningar och prioriterar vilka varor som skall plockas när. De jobbar även med schemaläggning, statistikframtagning, administration av tomgodsflödet samt hantering av problem som kan uppstå i den dagliga driften.

Som produktionsledare är ingen dag den andra lik och det innebär bl.a. att hantera oförberedda händelser som kan ske under ett arbetspass. I många delar gäller det att man samarbetar tätt ihop med sina kollegor, sin arbetsgrupp, andra avdelningar och funktioner för att lösa de utmaningar som kan uppstå. Detta ställer krav på att du trivs med att jobba med planering, kommunikation och uppföljning.

Dina arbetsuppgifter i urval

 • Leda, utveckla och motivera medarbetare i det dagliga arbetet
 • Delta i det operativa arbetet på avdelningen ungefär hälften av din arbetstid
 • Genomföra arbetssamtal, utvecklingssamtal, arbetsplatsträffar, hälsosamtal och rehabiliteringsutredningar
 • Medverka till ett gott samarbetsklimat – i gruppen och gentemot andra avdelningar
 • Jobba med visuell styrning och ständiga förbättringar av verksamheten
 • Aktivt arbeta med bolagets värderingar och efterfölja bolagets miljö- och kvalitetsledningssystem

Vi ser Martin & Servera som ett gigantiskt lagspel, där alla delar är viktiga. Våra ledare har förståelse för helheten och är beredda på snabba förändringar. Ditt ansvar är att skapa överblick och trygghet och alltid vara steget före – även när det oväntade händer.

Vad söker vi hos dig?

 • Du har gymnasieutbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet
 • Det är en stor fördel om du har ett par års erfarenhet från arbete i ledande befattning
 • Du tycker om och har förmåga att leda och entusiasmera andra människor
 • Du är drivande och nytänkande samt har förmåga att tydliggöra mål för medarbetare
 • Du är van att arbeta med administrativa stödsystem och/eller lagerstyrningssystem
 • Du förstår logistikflödet och har arbetat på ett lager tidigare

Värt att nämna

Vi erbjuder en miljö med daglig visuell styrning och ett ständigt förbättringsarbete - hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare. I Martin & Servera ser vi mångfald och olikheter mellan människor som en styrka. Det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, ung eller gammal, men vi strävar efter en jämnare könsfördelning på våra lager.

Din arbetsplats: Vårt lager i Holm är Halmstads största privata arbetsgivare och Martin & Serveras största lager till ytan (45 000 kvm). Från lagret flödar leveranser till kunder i hela södra Sverige.

Tester: För att ta reda på om det är just dig som vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Tester ger dig möjligheten att få en rättvis bedömning utan förutfattade meningar kopplat till kön eller bakgrund.

Information om drog- och alkoholtester: Vi har nolltolerans mot alkohol och andra droger, därför utför vi slumpmässiga drog- och alkoholtester på arbetsplatsen.

Anställningsform: Anställningen avser heltid och vi tillämpar sex månaders provanställning. Vi önskar tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetstider: Måndag–fredag ca 8:00-17:00. Du kommer ha medarbetare som arbetar dagtid samt kvällstid vilket innebär att det krävs en viss flexibilitet i din arbetstid.

Rekryterande chef: Anna Hammargren, 035-14 66 27
Lokal HR-kontakt: Sofie Nielsen, 035-14 66 84

Sista ansökningsdatum är 10 november 2019. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

20-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis