Inaktiv platsannons

Caféansvarig i Stockholm

Om tjänsten

Till Electrolux Huvudkontor i Stadshagen söker vi en positiv och engagerad medarbetare till vårt café.

Du blir vårt ansikte utåt och får därmed en mycket viktig roll i skapa en välkomnande serviceatmosfär och ett professionellt mottagande. Som cafévärd/barista är din främsta uppgift att erbjuda våra gäster en fantastisk service, ett härligt utbud och en lockande exponering samt en ren och fräsch miljö alltid redo att ta emot nya gäster.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Välkomna och erbjuda våra gäster en caféupplevelse som överträffar deras förväntan
  • Uppfyllnad, exponering och skyltning
  • Beställning av varor från kök och externa leverantörer
  • Kassahantering
  • Viss beredning, diskplock samt andra förekommande arbetsuppgifter i café

Din roll hos oss kommer att vara som ansvarig för att caféet sköts enligt våra mål och riktlinjer.

Då vi även ansvarar för flera servicelösningar i huset ser vi gärna att du tycker det är utvecklande och utmanande att vid behov även arbeta inom dessa områden.

Kvalifikationer/krav

Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexo´s vilja att leverera service i världsklass samt delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt serviceområde och kunna komma med förslag till förbättringar och utveckling. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och att du kommer med goda referenser. Du ska behärska både svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser också att du har goda organisatoriska egenskaper och att du gillar att jobba med rutiner och processer. Du måste kunna vara självgående och fatta egna beslut och flexibilitet är a och o. Vi behöver hela tiden utmana oss själva och ständigt förändra och förbättra.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i Sodexo´s framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom facility management.

Sodexo har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och utvecklingsplan som följs upp. På sikt kan det finnas utvecklingsmöjligheter till större ansvar och andra positioner internt.

Anställningsform och arbetstider:

Anställningarna är tillsvidare med inledande provanställning, på heltid (40 tim per vecka måndag - fredag dagtid, kvällsarbete förekommer)

Publicerad den

20-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis