Inaktiv platsannons

Sveriges Radio Kronoberg söker praktikant till Naturmorgon i P1 i Växjö

Om tjänsten

Sveriges Radio Kronoberg är en av landets största radiostationer utanför storstäderna och vi sänder kontinuerligt i P1, P2, och P4 – både lokalt och riks. Våra redaktioner präglas av stor ämnesbredd med specialkunskaper och olikheter som kompletterar varandra. Våra lokaler ligger mitt i centrala Växjö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Brinner du för naturen? Då är det här Sveriges bästa praktik!
Naturmorgon är Sveriges Radios stora program om djur och natur. Vi finns i P1, digitala plattformar och på sociala medier. Vi förmedlar naturupplevelser och kunskaper med alla sinnen och total närvaro. Som praktikant på Naturmorgon kommer du att få vara en del av vår vardag på redaktionen och prova på alla delar som tillhör en radioproduktion.

Bakgrund och kvalifikationer

Körkort för bil med manuell växellåda är ett måste.

Om Sveriges Radio 

Sveriges Radio är ett företag i allmänhetens tjänst med det viktiga uppdraget att värna om demokrati och alla människors lika värde. Vi är den reklamfria radion, finansierad av radio- och tv-avgiften. Som en av oss är du med och bidrar till ett radiouppdrag som speglar hela samhället. Vår vision är att vara landets viktigaste medieföretag och ledande kulturskapare.

Vår värdegrund
Sveriges Radio är en värdegrundsstyrd organisation och för oss är det viktigt att våra värderingar stämmer överens med dina. Läs mer om Sveriges Radios värdegrund 

Vi tycker att det är viktigt att Sveriges Radio speglar samhället och ser mångfaldskompetens som meriterandeVi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället, samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra fler perspektiv.

Praktik  

Praktiken är förlagd till valfri period under våren 2020.
I din ansökan vill vi särskilt läsa om varför du vill vara hos oss.
Berätta också vilken period du vill göra din praktik hos oss.

Ansökan

Din ansökan och CV registrerar du via "ansök" senast 1 november 2019.

Vill du veta mer? 

E-posta programchef Helena Malmberg
med eventuella frågor. Observera att ansökningar ej skickas via e-post utan via "ansök".

Varmt välkommen med din ansökan! 

Publicerad den

20-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Internship

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis