Inaktiv platsannons

Institutionstekniker för Intendenturen Polacksbacken i Uppsala

Om tjänsten

Publicerad: 2019-10-21

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Till intendenturområdets vaktmästeri söker vi nu en serviceinriktad person med gott tekniskt kunnande och handlag.

På Polacksbacken ligger Ångströmlaboratoriet och Informationsteknologiskt centrum som tillsammans utgör ca 20 % av Uppsala universitet. Här bedriver vetenskapsområdet för teknik och naturvetenskap världsledande forskning och utbildar ingenjörer och naturvetare. Det är en relativt internationellt präglad miljö, med många studenter, anställda och besök från många olika delar av värden. Vid intendenturen Polacksbacken arbetar idag 18 personer inom administration, vaktmästeri, tillträden och reception. Intendenturen samordnar stöd för utbildning och forskning, d.v.s. lokaler, säkerhetsfrågor, gas- och kemikaliehantering, återvinning, arbetsmiljö, miljö samt övriga servicefrågor. Mer information finns på vår hemsida.

Arbetsuppgifter: Du kommer främst att arbeta med daglig skötsel av verksamhetsgemensamma lokaler och teknisk utrustning däri, ingå i bemanning av godsmottagning, förmedla internpost och skötsel av återvinningscentral. Vaktmästeriet utför även mindre lokalanpassningar, underhåll av möbler samt planering och utförande av diverse interna flyttar. Arbetet är varierat och består även av oförutsedda händelser och därtill kopplad problemlösning.

Kvalifikationskrav:
-  Teknisk utbildning på lägst gymnasienivå.
-  Erfarenhet av att arbeta med Audio/Video-teknik.
-  God samarbetsförmåga, vara initiativrik och klara av arbete under eget ansvar.
-  God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift.
-  God förmåga att kunna hantera förekommande teknisk/elektronisk utrustning och datorstödsystem.
-  körkort för personbil (B-körkort).

Önskvärt/meriterande i övrigt:
-  Behörighet för gaffeltruck (truckförarbevis för motviktstruck).
-  Erfarenhet av arbete med fastighetsservice eller teknisk service, gärna i laborativ miljö.
-  Erfarenhet av arbete i godsterminal, med mottagande/utlämnande av gods.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 2020-02-03, eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas.

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av: områdesintendent Johnny Nilsson, johnny.nilsson@polacksbacken.uu.se, tel. 018-471 58 90

Välkommen med din ansökan senast den 15 november 2019, UFV-PA 2019/3187.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis