Inaktiv platsannons

Receptionist i Uppsala

Om tjänsten

Publicerad: 2019-10-22

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Rudbecklaboratoriet har cirka 700 anställda, och är beläget på gångavstånd från Akademiska sjukhuset. Intendenturområdet är ett campus med huvudsaklig inriktning mot utbildning och forskning inom medicin och farmaci. Intendenturorganisationens uppgift är att ansvara för kostnadseffektiv och transparent samordning av stödfunktioner för kärnverksamheten inom utbildning och forskning. 

Arbetsuppgifter: Receptionisten är ansvarig för receptionens verksamhet och fokus ligger på att ge service och områdesgemensam information till de verksamma vid Rudbecklaboratoriet, besökare och studenter. Lättare bokföringsuppgifter kan förekomma. Receptionen ansvarar även för beställningar och utdelning av passerkort och nycklar, boka lokaler, hantera utlåning av AV- material, ta emot leveranser och hantera kvarglömda effekter mm. I befattningen ingår även inköp av förbrukningsmaterial inom intendenturens lokaler och administrera accesser till konsignationslager. Inom intendenturen arbetar vi gränsöverskridande mellan avdelningarna och vid hög arbetsbelastning inom diskavdelningen eller vaktmästeriet kan receptionisten få arbeta där. I vaktmästeriet förekommer allmänna vaktmästarsysslor såsom post och pakethantering, översyn av seminarierum och åhörarsalar, underhållsåtgärder inom lokalbestånd, sophantering i soprum och på avdelningar samt hjälp med att flytta te möbler. Tunga lyft kan förekomma. På diskavdelningen förekommer hämtning av disk på avdelningar, diskning, blötläggning, syning, samt upptappning av MQ-vatten och autoklavering. Även här kan tunga lyft förekomma. Du ska också hjälpa föreläsare och lärare med våra AV-system i hörsalar och seminarierum vid föreläsningar och diskputationer

Kvalifikationskrav: Utbildning på minst gymnasienivå. Skriftliga rekommendationer från tidigare arbeten inom receptionsfunktioner eller arbeten som har till uppgift att leverera service. God kännedom av arbete inom statlig myndighet. Grundläggande kunskaper inom bokföring. Du bör ha ett stort intresse för problemlösning och vara strukturerad, analytisk. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga och förmåga att självständigt slutföra uppgifter för att vara stöd och hjälp för verksamheterna. Ordningssinne, noggrannhet, integritet, initiativförmåga är andra viktiga egenskaper. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då arbetssituationen tidvis kan bli stressig på vårt vaktmästeri är det viktigt att du är flexibel och har förmåga att hantera arbetstoppar. Det är också viktigt att du har goda kunskaper om AV-system då du vid föreläsningar och disputationer kan behöva hjälpa föreläsarna och lärarna med dessa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Kunskap om Uppsala universitet och dess verksamhet. Kunskap i administrativa/tekniska system som nyttjas vid Uppsala universitet såsom TimeEdit, RainDance, Integra och Sympa.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2020-01-01

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Intendent Annemarie Ljungberg, anne-marie.ljungberg@rudbeck.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 8 november 2019, UFV-PA 2019/3514.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

25-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis