Inaktiv platsannons

Forskningsassistent inom området bioetik i Uppsala

Om tjänsten

Publicerad: 2019-10-25

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Centrum för forsknings- och bioetik (CRB) () är en mångvetenskaplig forskargrupp, vid Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap, som arbetar med etiska, juridiska och sociala aspekter av forskning.

Arbetsuppgifter: Huvudsakliga arbetsuppgifter är att assistera forskningsledaren i olika svenska och europeiska forskningsprojekt. Dessutom att bistå i arbetet med att ta fram underlag för att utveckla, skriva och publicera artiklar och rapporter i välrenommerade vetenskapliga tidskrifter för etiska, juridiska och sociala frågor inom området genomik.

Kvalifikationskrav:

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Meriterande är om den sökande har en masterexamen inom tidigare nämnda områden samt;

Vidare är kunskap i ytterligare ett europeiskt språk meriterande. Likaså förståelse för och erfarenhet av europeiska policys och riktlinjer gällande forskning samt av ansökan och förvaltning av forskningsanslag.

Stor vikt kommer att fästas vid personliga egenskaper och vi söker en person som är ansvarsfull, välorganiserad och kvalitetsfokuserad med god förmåga att samarbeta i team samt god kommunikationsförmåga. 

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2019-11-15 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 12 månader

Anställningens omfattning: 70%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Dr. Heidi Howard, heidi.howard@crb.uu.se 

Välkommen med din ansökan senast den 7 nov 2019, UFV-PA 2019/3603.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

22-09-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis