Inaktiv platsannons

Cafébiträde sökes till Fazer Food & co Mukbang, Stockholm

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som restaurangbiträde! 
Är du en driven, motiverad och serviceinriktad person med en passion för service?
Vi söker ett cafébiträde som vill arbeta tillsammans med oss för att vidareutveckla caféet! Som cafébiträde arbetar du främst i vårt café där du är en av två som har det dagliga ansvaret för försäljning, servicenivå och utveckling i caféet. Caféet är beläget i vår kunds huvudentré vilket gör att du ständigt är i centrum där det händer. Företaget där caféet är placerat är trendigt och pulsen runt caféet är högt då det är företagets naturliga mötesplats. Publiken är ung och vi jobbar aktivt med att erbjuda våra gäster det senaste inom café och kaffetrenderna. Därför förväntar vi oss att du Älskar service och har lätt och naturligt för att skapa gästrelationer och gillar högt tempo. Sist men inte minst blir du en av våra viktigaste säljare, drivs du av att sälja har du kommit rätt.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start i januari eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag. Kvälls och helgarbete kan förekomma.
Varför ska du välja Fazer?   
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar. Fazer är ett familjeägt företag som tänker långsiktigt och strategiskt där du får möjlighet att vara med och påverka.
Som anställd hos oss på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella matlagningstävlingar. 2018 tog vårt team guld i matlagnings-VM! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Vi har även ett inspirations och utvecklingsteam: Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter som du har möjlighet att bli en del av.  
Vad bidrar du med till teamet? 
Du är servicemedveten och har erfarenhet av att på egen hand organisera och strukturera dina dagliga arbetsuppgifter då du delar av dagen jobbar ensam samt sköter delar av dina inköp själv. Du har ett sinne för exponering samt dekorationer och du ser det som en naturlig del av ditt säljande arbete. Vi jobbar proaktivt med utbud, säkerhet och miljöfrågor vilket innebär att vi förväntar oss att alla bidrar med förbättringsförslag och vill vara en del av vår ständiga utveckling. Vi förutsätter att du delar våra värderingar: kunden i fokus, utmärkt kvalitet och samarbete.
För att vara lämplig i rollen som cafébiträde hos oss är det ett krav att du:
- Har baristautbildning eller liknande dokumenterad kunskap
- Dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och självständigt arbete inom café
- Kassavana sedan tidigare
- Flytande svenska i tal och skrift
- Talar god engelska
Om Fazer Food Services restaurang Fazer Food & co Mukbang
Vi serverar dagligen ca 500 luncher i vår restaurang där maten står i centrum men även kontakten med kockarna är en viktig del av upplevelsen. I huset driver vi ett uppskattat café hos kund och jobbar aktivt med vår cateringverksamhet. Vi har dagligen en modern rätt, en klassisk rätt och en vegetarisk rätt och arbetar mycket med säsongens grönsaker i råkostbuffén. Vi har öppet från tidig morgon till sen eftermiddag och tillgodoser dagens alla behov från frukost och mellanmål till lunch och matlådor. Vi i teamet följer gärna trender, är lyhörda och tillmötesgående för olika önskemål och utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifter i vår restaurang Mukbang kan förekomma då vi jobbar tätt tillsammans.
Redo för ett välsmakande jobb?
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Sofia Froby på telefon: 072 554 79 10. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2019-12-02. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb