Inaktiv platsannons

Vikariat till Fondhandel, Skandiabanken i Stockholm Stockholm

Vill du jobba med att på en av Nordens största kundägda bank- och försäkringskoncerner? Vi söker nu dig som vill vara med på vår resa och växa ytterligare.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Skandiabanken söker två nya medarbetare till Backoffice Fondhandel.

Din roll

Du kommer att jobba med daglig Fondhandel, kurssättning av fonder, fondbolagshändelser och hantering av Fondflyttar. I arbetet ingår även daglig kontakt med kundservice, rådgivare och andra svenska & utländska fondbolag/institut via mail och telefon. Du kommer att ansvara för dina arbetsuppgifter samt genomförandet.

Några av våra medarbetare
Olivia Holmberg
Handläggare Back office
"Skandia har den anställdes utveckling och välmående i fokus. Jag har sett flera exempel på hur Skandia tar vara på anställda genom att erbjuda kompetensutveckling och nya utmaningar i organisationen."
Daniel Winther
Chef Private Equity and Infrastructure
"Den professionella miljön, duktiga medarbetare som ställer krav, pushar och samtidigt visar uppskattning för varandra."
Johan Hagman
Gruppchef Telefonrådgivning
"Den optimala storleken på företaget. Det gör att känslan att vara bidragande fortfarande är stor samtidigt som bra möjligheter finns för att specialisera sig inom ett brett spann av kompetensområden."
Sofie Kulp-Tåg
Senior Portföljförvaltare
"Jag blir konstant utmanad och har möjlighet att utveckla min kompetens. På Skandia har jag också erbjudits möjlighet att växa inom organisationen och få ett större ansvar."
Kvalifikationer

Din profil

Vi söker dig som har studerat ekonomi vid högskolan/universitet, har goda datorkunskaper och en god förmåga att både tala och skriva såväl på svenska som engelska.

Vi ser det som självklart att du har ett brinnande intresse för fonder och finansmarknaden samt en god känsla för siffror. Du har ett sinne för detaljer och tycker att arbeta mot deadlines. Vidare har du en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter samtidigt som du kan upprätthåller en god kvalitet i det arbete som du genomför.

Vikariatet är planerat att pågå under perioden 1 januari 2020 t.o.m. 31 januari 2021.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Privatvårdsförsäkring för alla anställda

  • Vår företagskultur styrs av engagemang

  • Balans i livet och ett bra friskvårdserbjudande

  • Fantastiska kollegor

  • Bidrar till att göra skillnad

  • Förmånligt Personallån

Publicerad den

27-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis