Inaktiv platsannons

Biträdande restaurangchef till Fazers Militär Restaurang Karlberg, Stockholm

Om tjänsten

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som biträdande restaurangchef!
Var med när vi skapar framtidens mat

Vi söker nu en biträdande restaurangchef med goda ledarerfarenheter och förmåga att entusiasmera dina medarbetare.  Som biträdande restaurangchef hos oss är du delaktig i den dagliga driften och förstår vikten av att vara en närvarande ledare. I rollen som biträdande restaurangchef har du personalansvar för en liten grupp som du leder och motiverar mot ständig förbättring och utveckling såväl på individ- som på gruppnivå. Som biträdande restaurangchef för vår restaurang kommer du ansvara för att vi tillsammans skapar smakupplevelser och håller en hög servicenivå. Du kombinerar arbetet i driften med administrativa uppgifter. Älskar du dessutom hälsosam och vällagad mat och har ett intresse för trender inom det aktuella området kommer vi att trivas ihop! Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd mest under dagtid, måndag till fredag men kvällspass/helg kan förekomma. 

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Varför ska du välja Fazer?  

Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du erbjuds att utveckla dig själv samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina medarbetare då alla som arbetar på Fazer har möjlighet att vara del av att ständigt förbättra våra affärer och ta del av interna utbildningar.

Vad vi önskar av dig

Du har relevant utbildning från restaurangskola eller motsvarande samt tidigare erfarenhet av att arbeta som chef och/eller ledare i restaurangbranschen. Du är van vid att arbeta serviceinriktat och har tidigare erfarenhet från kvalitetsarbete. Vidare har du god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Körkort är et krav. Som person är du utåtriktad och involverande med ett engagemang för att uppnå uppsatta mål tillsammans med dina medarbetare. Du är målinriktad och har ett flexibelt arbetssätt. Vidare brinner du för att arbeta tillsammans med andra och att alltid leverera bästa möjliga service

Om restaraungen MR Kalberg

På MR Karlberg serverar vi frukost, lunch, middag för Karlbergs militärhögskola och dagligen serverar vi, måndag-fredag, ca: 1000 portioner plus personalmatsalen för de anställda ca: 150 portioner, vi har även vip-middagar, bufféer och catering.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Alexia Hellström på telefon: 0709883800 alternativt via mail Alexia.Hellström@Fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt via ansökningsknappen, dock senast den 2020-01-30.

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis