Inaktiv platsannons

Flexibel Servicemedarbetare Solna i Stockholm

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Servicemedarbetare
Till vår verksamhet i Solna strax norr om Stockholm söker vi nu positiva och engagerade servicemedarbetare för vikariearbete vid behov.

Dina arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kan innebära städning av kundens lokaler, posthantering, skötsel av kaffemaskiner. Vi har även ett Café där det kan behövas extra stöd ibland.

Din profil:
Krav är att du har fyllt 18 år. Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå och vara flexibel. Vi är stolta och glada över att få möjligheten att hjälpa vår kund att kunna koncentrera sig på sin kärnverksamhet och hoppas att du kommer dela denna vision med oss. 


Det är viktigt att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och kan arbeta självständigt. Dokumenterad branscherfarenhet är mycket meriterande. God fysik är en förutsättning då arbetet är fysiskt och stundtals innebär högt tempo.

Övrigt:
Arbetsplatsen ligger nära Solna pendeltågsstation.
Vi söker för närvarande vikarier, vid ordinarie personals frånvaro.
Arbetsdagen startar mellan kl. 06-08 på morgonen beroende vilken tjänst man vikarierar för och arbetstiden är varierande, från 5-8 tim/dag.

Då vi arbetar inom samhällsviktig verksamhet är anställningen säkerhetsklassad. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kommer att genomföras i samband med anställningsintervju innan vidare beslut om anställning kan fattas.

Observera! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida 
Se våra lediga tjänster och registrera ditt CV.


Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att besvaras eller hanteras för den här rekryteringen. Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis