Inaktiv platsannons

Restaurangchef Grimsås i Jönköping

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.

Vi söker en restaurangchef till ett uppdrag i Grimsås

Vi har en spännande uppdrag i Grimsås där du kommer att vara en av nyckelpersonerna i organisationens affärstänkande. Du kommer att har ett stort ansvar för vår leverans mot vår uppdragsgivare och tillsammans med din personal och regionchef, utveckla och förvalta detta uppdrag.

Vi ser gärna att du har en bakgrund som kock men det är inte avgörande.

Du behöver ha ett stort intresse för hållbarhetsfrågor och ha en gedigen erfarenhet av att leda en verksamhet inom restaurang eller storkök där service förstås är av största vikt. Du är van att arbeta med budget, resultatuppföljning, personalledning och utveckling. Ditt engagemang i kombination med din ambition och förmåga att leda är det primära, inte din bakgrund.

Som person är du välorganiserad med ett högt arbetstempo. Som ansvarig för ISS verksamhet har du förmåga att skapa förtroende, god social förmåga och en entusiasm som engagera dina medarbetare och vår kund.

B-körkort är ett krav

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Observera! Vi tar endast emot ansökningar via det här systemet. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis