Inaktiv platsannons

Nu söker vi på Martin & Servera fyra lagerarbetare till vårt lager i Halmstad Halmstad

Om tjänsten

Från våra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag 6 000 leveranser med råvaror och mycket annat till restauranger, hotell och storkök.

Som lagerarbetare tar du ansvar för att det våra kunder beställer plockas ihop från lagerhyllorna och packas. Ungefär som när du är och handlar. Men i stället för att plocka varorna i en kundvagn så plockar du dem i en rullbur och i stället för inköpslista får du till dig vad du ska plocka via ett headset. Det är också mycket tyngre än i mataffären: en säck mjöl, en hink crème fraiche, en kartong hamburgare. Felhantering av våra varor får direkt negativa konsekvenser för våra kunder och det krävs därför att du är noggrann och har respekt för råvarorna, såväl som förmågan att hålla ett bra och jämnt tempo.

Tre av fyra lager är nybyggda och klimatsmarta – med fina ljusinsläpp och en snygg arbetsmiljö. Det är lite kallt i husen (ca +4 till – 27 grader och kallast är det i frysen), ibland trångt och bullrigt. Även om du åker ensam på din truck är du omgiven av kollegor som finns till din hjälp.

När du börjar hos oss får du möjlighet att lära dig jobbet från grunden med hjälp av en grundlig introduktionsutbildning, en truckutbildning och stöd från kollegor och ledare. När du blir en av oss så blir du snabbt en i gänget av engagerade, modiga och kompetenta medarbetare.

Vad söker vi hos dig?

Jobba på lager är ett fysiskt arbete där kroppen är igång och därför är det viktigt att du är en person som gillar att hålla dig i form. Det är också bra om du tycker att det är viktigt att lära dig nytt, är en bra kompis och har ett gott humör. För att köra våra truckar behöver du ha fyllt arton år. I Martin & Servera ser vi mångfald och olikheter mellan människor som en styrka. Det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, ung eller gammal, men vi strävar efter en jämnare könsfördelning på våra lager.

Din arbetsplats: Vårt lager i Holm är Halmstads största arbetsgivare och Martin & Serveras största lager till ytan. Från lagret flödar leveranser till kunder i hela södra Sverige.

Tester: För att ta reda på om det är just dig som vi söker innehåller vår rekryteringsprocess både personlighetstester och intervjuer. Intervjuerna, information och övrig kommunikation kommer att ske på svenska. Tester ger dig möjligheten att få en rättvis bedömning utan förutfattade meningar kopplat till kön eller bakgrund.

Information om drogtester: Vi har nolltolerans mot alkohol och andra droger, därför utför vi slumpmässiga drog- och alkoholtester på arbetsplatsen.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar sex månaders provanställning. Vi önskar tillträde i januari 2020 eller enligt överenskommelse.

Arbetstider: Just nu söker vi främst personer som vill arbeta på antingen dagtid eller kvällstid:

Dagtid: Måndag, tisdag, onsdag 9:30-18:00, torsdag 10:00-18:30 samt fredag 7:30-16:30.

Kvällstid: Måndag, tisdag, onsdag, fredag 15:00-23:00 samt torsdag 15:00-24:00.

Facklig kontakt: Arild Berg Simonsen, 035-18 30 35.

Lokal HR-kontakt: Sofie Nielsen, 035-14 66 84 och Sandra Ribbing, 035-18 31 14

Publicerad den

25-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis