Inaktiv platsannons

EMV-koordinator i Stockholm

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Bli en av oss

Affärsområde EMV arbetar nära Dagab Inköp & Logistiks kategoriorganisation och Axfoods kedjor med uppdraget att driva EMV i koncernen och att utveckla och vårda varumärkesportfölj och sortiment. I Affärsområde EMV drivs inköpsarbetet i två team, som arbetar tätt ihop med bland annat funktioner för råvaruanalys, kvalitetssäkring, logistik och förpackningsdesign inom affärsområdet eller i övriga delar av Dagab Inköp & Logistik. Inköpsarbetet för EMV är i hög grad internationellt och en betydande del drivs via internationella inköpsnätverk.

Till vår avdelning söker vi nu en EMV-koordinator.

Det här får du göra

Som EMV-koordinator kommer du att arbeta i en bred och varierad roll. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att stötta inköpare i det dagliga arbetet och assistera inköparen vid upphandling, framtagande av nya produkter, förhandling och uppföljning. Du kommer att koordinera samarbetet med andra interna funktioner, sköta kommunikationen med leverantörer och ansvara för artikel- och leverantörsadministration. Du blir en viktig del i kedjan mot att utveckla våra Egna Märkesvaror och för rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas hos oss.

Det här förväntar vi oss

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom ekonomi/marknad/inköp eller motsvarande. Du har goda kunskaper i Office-paketet (främst Excel) och eftersom arbetet innebär en del internationella kontaktytor, behärskar du både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift. Erfarenhet från logistikområdet, liknande arbete, dagligvaruhandeln och/eller arbete i butik samt kunskaper i SAP är meriterande.

Som person är du är strukturerad, noggrann och analytisk. Du är resultatinriktad och har en utvecklad affärsförmåga. Du har lätt att prioritera bland arbetsuppgifter och trivs med ett högt tempo. Då arbetet innebär många interna och externa kontakter är det viktigt att du är kommunikativ och bra på att samarbeta.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i februari 2020, eller enligt överenskommelse.

Publicerad den

02-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis