Inaktiv platsannons

Koordinator EDI i Stockholm

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Bli en av oss

Inom avdelningen Verksamhetsutveckling/IT/ADM, ingår ansvaret för att driva anslutningsprocessen av EDI-kommunikation med våra leverantörer. Till en vakant tjänst rekryterar vi nu en EDI-koordinator.

Det här får du göra

I rollen som EDI-koordinator ansvarar och driver du processen för att ansluta våra leverantörer till EDI-kommunikation enligt GS1-standarden för handelsflödet ESAP20.

Det innebär bl a att du tillsammans med ytterligare två EDI-koordinatorer ansvarar för att starta upp anslutningsaktiviteter, koordinerar och genomför tester med leverantörer för att medverka till att implementeringen håller en hög kvalitet. Du har också ett informationsansvar till interna och externa parter som påverkas av en driftsättning. Utöver detta ansvarar du också för att aktivt delta i lösning av fel och problem som kan uppstå med våra EDI-meddelanden.

Det här förväntar vi oss

För att lyckas i rollen behöver du vara noggrann, strukturerad och självgående. Du kommer att samarbeta med både externa parter och interna funktioner, vilket kräver att du är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du stresstålig och levererar resultat av hög kvalitet mot måldatum. 

Vi söker dig som har erfarenhet av att driva egna arbetsuppgifter, uppdrag eller projekt. Du har goda kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift. Har du erfarenhet av SAP/ECC och/eller EDI/ESAP är det meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse.

Publicerad den

22-12-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis