Inaktiv platsannons

Farmaceut till Växjös största apotekVälkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om tjänsten

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Nina Ågren berättar:

Hjärtligt välkommen till oss på Apotek Hjärtat Ica Maxi Växjö!

Vår ambition är att överträffa kundens förväntningar och erbjuda service utöver det vanliga. Nu söker vi dig som är kundfokuserad, flexibel och driven med stort intresse för farmaci. Du är initiativrik och uppskattar möjligheten att vara delaktig i och påverka Apotek Hjärtats väg mot att bli framtidens apotek.

Välkommen till vårt fina Apotek som har 15 kunniga medarbetare. Vi har ett utmärkt läge inne på ICA Maxi Grand Samarkand och kunderna uppskattar verkligen vår tillgänglighet. Därav har vi ett högt kundflöde från morgon till kväll och våra öppettider är 7-22 alla dagar. Våra öppettider erbjuder dig flexibilitet i vardagen genom stora möjligheter till varierade arbetstider och stor skillnad i lönekuvertet genom hög andel OB-ersättning. Om du istället uppskattar mer ledig tid i veckorna för att exempelvis tillbringa mer tid med barnen eller din fritidssysselsättning, så får du självklart välja att ta ut Ob-ersättningen i tid istället, så att du får njuta av mycket ledigt.

För mig som chef, är det viktigt att vi jobbar tillsammans och hjälper varandra. Vi jobbar för våra kunder och vill ge dom den bästa servicen. Mina förväntningar på dig som söker är att du ska kunna ta egna initiativ och att du jobbar för dina egna och apotekets mål framåt. 

Vill du ha stor variation och gillar när det händer mycket, då är detta jobbet för dig!

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller deltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Publicerad den

04-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis