Inaktiv platsannons

Platschef i Växjö

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Är du en engagerad ledare som brinner för att nå gemensamma mål och skapa affärer? Just nu söker vi på Atea Växjö dig som vill jobba som platschef med fokus på medarbetare, kunder och att skapa långsiktig lönsam tillväxt. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi. 

Din roll i laget

I rollen som platschef i Växjö kommer du att leda och utveckla den lokala verksamheten till att nå uppsatta mål. Atea Sverige har 160 medarbetare i Växjö varav du kommer att ha ansvar över de 30 medarbetare som verkar på den lokala marknaden. Du kommer att ha ett sammanhållande ansvar för hela kontoret. Du kommer att leda den lokala ledningsgruppen och även ingå i den regionala ledningsgruppen. Ledarskapet ska präglas av Atea värderingar vilket inkluderar engagemang, personligt ansvar och laganda. 

Dina fokusområden kommer att vara kunder, medarbetare och att skapa långsiktig lönsam tillväxt. Det innebär att du kommer att vara delaktig i att bygga relationer och affärer med kontorets viktigaste kunder. Du kommer även att bygga ett framgångsrikt ledningsteam på kontoret som utvecklar och attraherar medarbetare. Dessutom kommer du säkerställa att ni är mest kostnadseffektiva på marknaden genom din goda förståelse för ekonomi och med förmåga att skapa skalfördelar. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kontorets kunder. 

Vad söker vi hos dig

Du har tidigare erfarenhet av att vara chef och av ledningsgrupparbete. Du är utåtriktad och har en god förmåga att bygga relationer och skapa affärer. Du är affärsmässig vilket märks genom ditt fokus på marknad och ekonomi. Genom att leda och motivera andra samtidigt som du vågar delegera arbete lyckas du få gruppen att nå gemensamma mål. Med din strategiska förmåga och helhetstänkande ser du sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För att lyckas i tjänsten som platschef bör du ha följande kompetens:
•    Ha arbetat som chef.
•    Erfarenhet av ledningsgruppsarbete.
•    Arbetslivserfarenhet av att bygga relationer och skapa affärer.
•    Det är meriterande att ha arbetat inom it-branschen samt att ha god kännedom om Växjös näringsliv och marknad.  

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.

Kontakta oss

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Myrbäck, regionchef, via anders.myrbäck@atea.se alternativt telefonnummer 070 - 919 70 80 eller Hanna Carlborg, rekryterare, på telefonnummer 070 – 298 54 63. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. 

Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.

 

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis