Inaktiv platsannons

Svensk-spansk språkresurs till it-servicedesk sökes i Malmö

Om tjänsten

Är du en lagspelare som vill bli en del av landslaget? Just nu söker vi på Atea Malmö dig som vill jobba inom it-support. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.
 

Din roll i laget

Vill du ta steget in i IT-branschen och börja din utveckling på ett bolag vars mål är att ha branschens bästa chefer och ledare? Hos oss får du möjligheten att utmana dig själv genom nya varierande uppdrag, eller helt enkelt bli en del av en tyngre befintlig leverans. Vi jobbar mot allt från lokala till globala kunder och stöttar dem primärt inom IT-tjänster som Servicedesk, On-Site, drift och övervakning. Med andra ord finns det möjligheter till utveckling hos oss. Antingen genom Atea-bekostade certifieringar från dom allra största leverantörerna eller helt enkelt ren och skär erfarenhet. Helt plötsligt har du kanske hittat din nisch och det är dags att gå med i ett nytt lag inom Atea och på vägen träffa ännu fler härliga kollegor som delar ditt driv inom just IT.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ge användarsupport på sv/spa/eng på ett stort globalt företag i Lund. Du kommer tillhöra ett team med lång erfarenhet som hjälper dig att växa in i din roll. Som Ateakonsult har du utöver dina dagliga åtaganden även mycket goda möjligheter att utvecklas och göra karriär inom just det område som du är intresserad av.

 

Vad söker vi hos dig

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss för att du ska lyckas bra i rollen som IT-konsult på Atea.

Vi vill hitta:
- Engagerade medarbetare; Som är nyfikna, vill lära sig och framför allt har ett brinnande intresse för IT.
- Uthålliga medarbetare; Med passion för långsiktiga mål och utveckling.
- Ansvarsfulla medarbetare; Som tar ansvar för sina arbetsuppgifter, avtalade tider, åtaganden, kunden, Atea och framför allt sin egen utveckling.
- Serviceinriktade medarbetare; Som alltid ger kunden den bästa upplevelsen i alla lägen, så väl tekniskt som socialt. Det handlar om att bygga ett lag med kunden och dina kollegor runt om kring dig.
 

För att lyckas som IT-konsult på Atea behöver du följande kvalifikationer:

Krav:

- Arbetslivserfarenhet inom it-support (Grundläggande nätverk, Active Directory, Windows OS, O365)
- Flytande Svenska, Spanska och Engelska i både tal och skrift
- Ett brinnande intresse för IT och service
- God kommunikativ och pedagogisk förmåga
- Logiskt tänkande och felsökningsmetodik

Meriterande:
- Eftergymnasial utbildning med IT som fokus
- Kunskaper inom ITIL
- B-körkort
 

Vårt erbjudande till dig

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.
 

Kontakta oss

Frågor rörande tjänsten besvaras av konsultcheferna Filip Kammerton (+46 46 16 33 23) eller Annika Grönberg (+46 46 16 33 81).

Publicerad den

25-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis