Inaktiv platsannons

Projektinköpare i Skärblacka

Om tjänsten

BillerudKorsnäs koncerngemensamma inköpsfunktion ansvarar för att på både kort och lång sikt säkerställa kostnadseffektiv och hållbar försörjning av material, maskiner/utrustning och tjänster. Vår inköpsfunktion är organiserad inom tre huvudområden: strategiskt inköp, operativ försörjning och projektinköp. Målet är lägre kostnader genom kontinuerliga förbättringar, standardisering samt leverantörsutveckling.

Vi söker nu en erfaren och driven Projektinköpare till vår verksamhetsort Skärblacka. Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete i internationell miljö, där du får en betydande roll i vår fortsatta utveckling av vår inköpsverksamhet.

Om tjänsten 
Du kommer att ingå i den koncerngemensamma projektinköpsfunktionen om totalt 6 personer placerade på våra verksamhetsorter. Du ansvar för projektinköp gällande vår anläggning i Skärblacka vilket innefattar inköpsstrategier, riskhantering, förhandling och kontraktsadministration. Rollen kräver hög flexibilitet och medför en del resor. Därtill spelar du en bidragande roll i samordningen av koncernens investeringsprojekt och avdelningens utveckling.

För att lyckas i befattningen krävs gedigen erfarenhet av upphandlingar, väl utvecklad samarbetsförmåga samt goda ledaregenskaper. Du kommer att rapportera till koncernens projektinköpschef.

Kvalifikationer
- Högskole- eller universitetsutbildning inom teknik eller ekonomi alternativt motsvarande likvärdig utbildning
- Dokumenterad gedigen erfarenhet av kvalificerat projektinköp och stora projektupphandlingar inom internationell industri
- Rutinerad förhandlare med goda kunskaper inom avtalsrätt
- Goda ledaregenskaper
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- Erfarenhet från SSG leveranskontrakt är meriterande

Personliga egenskaper
Arbetet som Projektinköpare förutsätter omfattande kontakter både externt och internt, vilket innebär att du är utåtriktad och har hög integritet samt en mycket god förmåga att interagera och kommunicera med andra människor. Du som söker är strukturerad, analytisk, förändringsbenägen, drivande och har ett väl utvecklat strategiskt affärssinne. Du har dessutom en väl utvecklad planerings- och prioriteringsförmåga samt ett brinnande intresse för den verksamhet och de projekt du engagerar dig i. Din personlighet och ditt beteende samspelar med BillerudKorsnäs värderingar: Tänka nytt, känna ansvar, samarbeta och skapa värde.

Publicerad den

26-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skärblacka
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis