Inaktiv platsannons

Sektionschef PM4 Gävle Bruk

Om tjänsten

Är du bra på att leda förbättringsarbete samt brinner för att utmana dig själv och andra? Då har vi en spännande och utmanande roll för dig!

Vi söker dig som drivs av att utveckla både människan och gruppen samt processer och arbetssätt. Du har ett högt säkerhetstänk, öga för förbättringar samt förstår vikten av en god kommunikation för att tillsammans nå resultat. Du får leda en sektion med gruppchefer, operatörer, ingenjörer och tekniker som tillsammans uppnår säker och stabil produktion enligt kundens förväntningar.

Vi erbjuder:

Om tjänsten
PM4 tillverkar förpackningsmaterial från förnyelsebar råvara. Som Sektionschef för PM4 ansvarar du för att leda och utveckla arbetet inom sektionen på kort och lång sikt. Målet är en produktion på ett säkert, hållbart och kostnadseffektivt sätt som lever upp till våra kunders förväntningar genom att systematiskt eliminera förluster, med våra medarbetare som trygga problemlösare. 

Kvalifikationer

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är du en handlingskraftig person med förmågan att genomföra de beslut som krävs för att nå bästa resultat. Vi söker dig som alltid sätter säkerheten först, är en genuin representant för våra värderingar och har ett stort intresse av att leda och utveckla människor. Du har ett strategiskt tankesätt samt god analytisk förmåga och jobbar aktivt med att utmana och utveckla arbetssätt och har förmågan att vara lyhörd och möta dina kollegor respektfullt, prestigelöst och kommunikativt.

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis