Inaktiv platsannons

Key Account Manager med gruppchefsansvar i Stockholm

Om tjänsten

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

 

KAM med gruppchefsansvar till ISS Direct och våra Key Account- samt Nationella kunder 

ISS Direct är ett av sex affärsområden inom ISS Sverige AB. Vårt ansvarsområden är alla de kunder och siter som har ett servicebehov understigande 8 timmar per dag och vi servar dagligen ca 9.500 kunder/siter i hela Sverige. Lejonparten av vår service är städtjänster av olika slag, men även verksamhetsnära tjänster som fruktleveranser, växtservice, kaffemaskiner och mattservice. Även om det är de mindre kunderna som är vårt verksamhetsområde så är vi ändå det största affärsområdet inom ISS Sverige med en årlig omsättning på ca 1,2 miljarder och med ca 2 600 medarbetare.

Ditt ansvarsområde:

I rollen som KAM med gruppchefsansvar kommer du att leda och coacha en grupp KAM och ADM (Account Develop Manager). Gruppens ansvar är våra Key Account- samt nationella kunder. Exempel på detta är H&M, Lindex, Kapp-Ahl, men även offentliga kunder såsom Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Signifikant för dessa kunder är att ISS Direct levererar till samtliga deras siter i Sverige och som KAM/ADM  agerar man som singel point of contact gentemot dessa. Utöver gruppansvaret för KAM/ADM kommer du också ha ett direkt ansvar för ett fåtal större kunder.

Inom ISS Direct har vi 9 st regioner som har det direkta operativa ansvaret för respektive kundobjekt och där man som KAM/ADM har det övergripande kund- och resultatansvaret, medan det direkta personalansvaret för alla våra medarbetare ligger i regionerna.

ISS arbetar efter en tydlig segmentsstrategi, där Retail är ett av segmenten. Ansvaret för Retailsegmentet ligger hos ISS Direct och det blir också din roll att driva detta, dvs se och förstå vart marknaden är på väg och översätta detta till hur vi som leverantör på bästa sätt kan stödja våra kunder i detta segment. Denna roll arbetar i en matrisorganisation med dubbla linjer till både Affärsområdeschef och Försäljningsdirektör.

Dina kvalifikationer och profil:

Vi söker dig som är en driven och kommunikativ ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. Du behöver vara social och gilla att arbeta i grupp. För att lyckas i rollen förväntas du även brinna för affärsutveckling och ha viljan och förmågan att skapa nya affärer. Du har även en förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten och värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet. Du är strukturerad, gillar ordning och reda och har en passion för att ge service till kunder. Du som söker är van vid att arbeta självständigt och i ett högt tempo mot dina mål och resultat. Du är entusiasmerande och vet hur du motiverar gruppen även på distans.

Rollen innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen varför det krävs en god samarbetsförmåga samt ett intresse för människor. Du har vidare en god förmåga att skapa förtroende och utveckla långsiktiga relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har dokumenterad erfarenhet av personalledning och arbetat som KAM eller i annan ledarställning.

Du erbjuds en spännande utmaning i en flexibel roll med mycket eget ansvar på ett framåtriktat och välkänt företag.

Placeringsort är primärt Stockholm, men vi är öppna för annan ort med bra förbindelser till Stockholm, du som person är mer avgörande än placeringsorten!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, men sista ansökningsdag är den 30 december.

Övrigt: Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Marknadsmässiga villkor med möjlighet till tjänstebil.

Önskar du veta mer om tjänsten, kontakta Affärsområdeschef Jörgen Lindqvist, jorgen.lindqvist@se.issworld.com eller Försäljningsdirektör       Roy Nilsson, roy.nilsson@se.issworld.com

 

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis