Inaktiv platsannons

Arbetsledare Trafikanordningar Infraservice - Stockholm i bro

Om tjänsten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet.


Till Infraservices trafikanordningsverksamhet i Stockholm söker vi nu en

Engagerad och lösningsorienterad arbetsledare

Är du trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar för att vidareutvecklas inom ditt yrke? Brinner du för logistik och utveckling? Då är detta något för dig!

Lockas du av att starta upp verksamheter och utveckla affärer på nya marknader? Ja då kan du läsa vidare.

Vi är i en spännande fas där vi inom vår trafiksamordningsverksamhet utvecklar vår affär i norra Stockholm. Det är här du kommer in i bilden.

Vi söker nämligen en arbetsledare som vill vara med på denna utvecklande resa tillsammans med oss.

Arbetet innebär allt från upprätta trafikanordningsplaner, skaffa tillstånd hos myndigheter till korrekt etablering av avspärrningar och skyltar. Bistå våra kunder med service i form av tillsyn, trafikvakt och trafiklots är en del av vardagen.

Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna drivs av stort engagemang och arbetsglädje. Som arbetsledare blir din huvuduppgift att leda och coacha ditt arbetsteam i detta positiva arbetsklimat.

Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus.

Vi har sedan ett par år en väl fungerande organisation och verksamhet men som i största utsträckning fokuserar på Södra Stockholm. Vi tar nu nästa steg i tillväxten och bygger vidare organisationen med fokus på Norra Stockholm.

Tjänsten är placerad i Upplands Väsby.

Du är en nytänkande lagspelare med stort hjärta!

För att lyckas i rollen som arbetsledare hos oss är du en strukturerad och ansvarstagande person som med stort engagemang planerar och organiserar det dagliga arbetet och verksamheten. Du har lätt för att få med dig andra och drivs av att motivera och engagera medarbetare. Som person är du självgående och van att självständigt driva arbetet framåt.

Du tvekar inte att presentera nya idéer om du ser att något kan göras bättre, säkrare och mer effektivt. Du känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag.

Säkerhet och arbetsmiljö ligger dig varm om hjärtat.

Du har gärna erfarenhet av vägarbete och arbete med Trafikanordningar. Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort. Goda IT-kunskaper samt van användare av Office-programmen är en fördel.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du bidra till vår framgång? Ansök senast 14 januari 

Sista ansökningsdag är den 14 januari 2020 men vi utför löpande urval så tveka inte att söka!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef Henrik Lindberg på 010-448 04 86 eller henrik.lindberg@skanska.se Under jul- och nyårsledigheten är det begränsad tillgänglighet.


Välkommen med din ansökan!

Additional Information
Statements

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
bro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bro | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis