Inaktiv platsannons

Teknisk chef i Uppsala

Om tjänsten

Publicerad: 2019-12-05

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

CFVUU är en centrumbildning för in vivo modeller vid Uppsala universitet. CFVUU ansvarar bl a för driften av anläggningar där forskning inom verksamhetsområdet bedrivs. Som Teknisk chef kommer du placeras vid centrumets kansli med ansvar för den tekniska driften vid våra olika anläggningar. Internt kommer du att samverka med personalen vid kansliet, de olika anläggningarnas personal samt forskargrupper. Du kommer aktivt att delta vid om- och nybyggnationer av lokaler med mycket specifika och avancerade krav gällande teknik, styrning, övervakning och driftsäkerhet.

CFVUU har c:a 25 anställda och verksamheten omsätter c:a 40 milj kr per år.

Arbetsuppgifter: I rollen som Teknisk chef kommer du i huvudsak att arbeta för att verksamhetens lokaler och tekniska utrustning är ändamålsenliga, driftsäkra och uppfyller gällande lagkrav. Du kommer aktivt deltaga för att utveckla avdelningen enligt gemensamt fastställda planer och mål.

Vidare kommer du att:

Kvalifikationskrav: Vi söker dig som är gymnasieingenjör eller med motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig.  Du har utbildning inom samt dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Du har juridiska kunskaper inom om- och nybyggnation och ett brett tekniskt kunnande inom entreprenad/fastighet samt erfarenhet av kvalitetssäkring och validering vid om- och nybyggnation. Vidare har du dokumenterad erfarenhet av projektledning samt mycket god förmåga att uttrycka och formulera dig på  svenska såväl som på engelska i både tal och skrift. Goda datorkunskaper och erfarenhet av Office paketet krävs även för rollen som Teknisk chef.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så som att du är en driven och målinriktad person, som förstår vikten av en god arbetsmiljö. Du har mycket god samarbetsförmåga och stor social kompetens. Du är kommunikativ och har lätt för att formulera och anpassa ett budskap till olika målgrupper. Du är analyserande och förtroendeingivande samt ser helheten för verksamheten.  Du har hög personligintegritet och har en god förmåga att representera Uppsala universitet i enlighet med dess värdegrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Juridiska kunskaper inom statlig myndighet samt god administrativ förmåga. Erfarenhet av arbete med regler- och styrprocesser. Projektledning inom privat samt offentlig sektor. Projektledning inom relevanta projektområden, lokaler för t.ex. laborativ verksamhet. Erfarenhet av om- och nybyggnation av lokaler för in vivo modeller med tonvikt på däggdjur. 

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av: HR-generalist Sandra Isberg, , tfn 018-4713523 alternativt e-post:  

Välkommen med din ansökan senast den 19 december 2019, UFV-PA 2019/4170.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis