Inaktiv platsannons

Administrativ assistent i Uppsala

Om tjänsten

Publicerad: 2019-12-06

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Avdelningen för internationalisering är en nybildad avdelning vid Uppsala universitetsuniversitetsförvaltning. I fokus för verksamheten vid avdelningen står att aktivt bidra till internationaliseringsarbetet vid Uppsala universitet. Genom dagliga och nära kontakter med universitetets lärare, forskare och studenter samt med samarbetspartners runt om i världen skapas förutsättningar för strategiska och fördjupade internationella samarbeten.
Vi söker nu en engagerad och ansvarsfull administrativ assistent till enheten för internationell mobilitet som vill bidra till universitetets internationaliseringsarbete.

Arbetsuppgifter: Avdelningen för internationalisering är en nybildad avdelning vid Uppsala universitets universitetsförvaltning. I fokus för verksamheten vid avdelningen står att aktivt bidra till internationaliseringsarbetet vid Uppsala universitet. Genom dagliga och nära kontakter med universitetets lärare, forskare och studenter samt med samarbetspartners runt om i världen skapas förutsättningar för strategiska och fördjupade internationella samarbeten. Vi söker nu en noggrann och ansvarsfull administrativ assistent till enheten för internationell mobilitet som vill bidra till universitetets internationaliseringsarbete.

Som administrativ assistent är din huvudsakliga arbetsuppgift att assistera våra internationella handläggare. Det innebär administrativt arbete i databaser som MoveOn och universitetets studieadministrativa system Ladok. Till befattningen hör användarstöd, uppföljning, dokumentation och arkivering samt registervård.

Kvalifikationskrav:

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom att du är kommunikativ och tar stort ansvar för att arbetsuppgifter blir korrekt utförda. Du är en synnerligen god administratör som genom struktur och effektivitet skapar hög kvalitet i arbetet. Du är även serviceinriktad och har förmåga att skapa och upprätthålla effektiva arbetsrelationer. I arbetet ingår arbetstoppar och du bör klara av hög arbetsbelastning och att arbeta mot tidsgränser.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2020-02-01 eller enligt överenskommelse. 

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 2020-02-01 - 2020-12-31.

Anställningens omfattning: 75%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Enhetschef Matt Greig, 018-471 1910, .

Välkommen med din ansökan senast den 27 december 2019, UFV-PA 2019/4338.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis