Inaktiv platsannons

Dietist, 50% i Uppsala

Om tjänsten

Publicerad: 2019-12-06

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Beskrivning: Institutionen för Kirurgiska vetenskaper bedriver forskning, forskarutbildning och utbildning inom flertalet kirurgiska discipliner. Även angränsande områden som radiologi, anestesiologi och intensivvård utgör viktiga forsknings och utbildningsområden. Forskningen sker inom såväl prekliniska som kliniska områden. Utbildningen riktar sig exempelvis till Läkarprogrammet, sjuksköterskeprogrammet och specialistsjuksköterskeprogrammet.

Vi söker en dietist till den forskning som bedrivs vid EPI-hubben. EPI hubben är ett forskningssamarbete där IKV ingår tillsammans med flera andra institutioner.

Arbetsuppgifter: I vår forskargrupp undersöker vi bland annat kostens påverkan på hälsan. Vi ska nu genomföra en randomiserad interventionsstudie där vi kommer att studera mjölkprodukters effekt på inflammationsmarkörer. För detta forskningsprojekt söker vi nu en dietist på 50%. Som dietist kommer du tillsammans med forskare att planera och ansvara för den dagliga driften av studien, inklusive planering av studieprotokoll, kontakt med myndigheter, rekrytering, bokning och screening av studiedeltagare, genomförande av själva interventionsstudien och databearbetning.

Projektet pågår under en tvåårsperiod med start 1 februari 2020.

Kvalifikationer: Dietistexamen med mångårig klinisk erfarenhet. Erfarenhet av att bedriva kostundersökningar i forskningsprojekt (inklusive planering, genomförande, kvalitetskontroll och bearbetning av resultat) samt erfarenhet av egen forskning. Du kommunicerar och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift och har god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom förmåga att arbeta självständigt och personligt bemötande.

Villkor: Anställningen är tidsbegränsad och pågår under 2 år. Tjänstgöringsgraden är 50%.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2020-02-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2022-01-31.

Anställningens omfattning: 50 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Karin Johansson, personalsamordnare tel 018 6113103 eller HR generalist Higran Saghir 018 6114927.

Välkommen med din ansökan senast den 20 December 2019, UFV-PA 2019/4024.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

30-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis