Inaktiv platsannons

McDonald's Akalla söker nu fler medarbetare som kan jobba dag och kväll tid. i Stockholm

Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger.

Om tjänsten

McDonald's Akalla söker nu fler medarbetare som kan jobba dag och kväll tid.

Som nyanställd på McDonald's har du möjlighet att lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Efter genomgången och din introduktionsutbildning kommer du därefter rotera mellan de olika arbetsområden, allt efter din prestation. 

Du kommer även få möjligheter att lära dig ännu mer gällande effektivitet, stresshantering, ansvar och endast Du avgör hur långt du vill gå vidare i din utveckling hos oss på McDonald´s. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t ex utbilda dig till handledare, områdesledare och arbetsledare.

Om du  är mycket arbetsvillig, pigg och glad samt gillar att ha kontakt med människor är du varmt välkommen med att skicka in din ansökan med CV och personligt brev!

Att bo i närheten eller tillgång till bil är meriterande.

Vänligen

McDonald's Akalla

Publicerad den

03-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis