Inaktiv platsannons

Servicetekniker inom brandlarm i Växjö

Siemens Financial Services is a global financing company within the Siemens Group. We create modern and flexible financing solutions for our partners and customers and we want you to help us!

Om tjänsten

Älskar du att vara en viktig spelare som levererar service i världsklass till dina kunder? Längtar du efter att vara del i ett team av grymma kollegor som varje dag går till jobbet för att hjälpa sina kunder till säkra och skyddade fastigheter? Skulle du vilja utvecklas både professionellt och personligt genom att arbeta med marknadens absolut bästa produkter hos ett av världens största teknikbolag?

Då är vi på Siemens i Växjö dina framtida kollegor, välkommen till oss!

Nu söker vi en grym servicetekniker inom brandsäkerhet till Växjö.


Som servicetekniker inom brand & säkerhet:  

Arbetar du självständigt med både planerat underhåll och akutservice.
Ansvarar för att utveckla både relationen med kund och tekniken i deras anläggningar.
Har varierande arbetsuppgifter med en hög grad av eget ansvar och frihet.
Prissätter och säljer på egen hand mindre arbeten till dina kunder.
Du blir en del av ett fantastiskt lag som tillsammans bidrar till service i världsklass.

Rollen kommer formas utifrån våra gemensamma förutsättningar, oavsett om du har mycket erfarenhet och snabbt får en nyckelroll i vårt lag eller om du är junior som behöver mer tid att lära välkomnas du av ett gediget introduktionsprogram med utbildning, mentorskap och vägledning. 

 
Vi i Växjö är ett härligt team där alla alltid ställer upp för varandra!

Som en del i ett globalt bolag har vi lokalt en känsla av ett litet företag. På kontoret i Växjö arbetar ca 35 härliga kollegor som varje dag gör sitt yttersta för att våra kunder ska ha en säker, bekväm och energieffektiv fastighet. Vår vision är att skapa platser som bryr sig om människorna som vistas i dem. På kontoret håller vi stämningen hög med olika trivselaktiviteter för att skapa gemenskap även utanför arbetet.


Din chef Paul Roos

Som din närmsta chef brinner jag för gemenskapen på kontoret och arbetar hårt för att skapa en miljö där varje medlem i laget har möjlighet att varje dag vara den bästa versionen av sig själv. Tillsammans skapar vi en säker och trygg vardag hos våra kunder i och omkring Växjö. Häng med på vår resa in i framtiden!


Vem är du?

Har en teknisk bakgrund (gärna inom el/teleteknik) och några års erfarenhet av tekniskt arbete.
Du är bra på att planera din egen vardag och trivs med att kommunicera med våra kunder.
Brinner lika mycket för teknik som för affärer och att skapa goda relationer.
Har goda datakunskaper och gärna grundläggande kunskaper i nätverk.
Tydlig, social, resultatinriktad och gillar förändringar och förbättringar.
Erfarenhet av elarbete eller en bakgrund som elektriker är meriterade.
Kompetens inom säkerhet (Inbrott, passer, CCTV, m.m.) är meriterande men ej ett krav. En delad roll kan då bli aktuell.

Körkort är ett krav i tjänsten likaså att du kan kommunicera på både svenska och engelska samt svenskt medborgarskap. Då vi arbetar inom säkerhetsbranschen begär vi utdrag från Rikspolisstyrelsens misstanke- och belastningsregister.


Vad erbjuder vi?

På Siemens gör vi varje dag skillnad för både oss själva, våra kunder och vår planet. Vårt gemensamma mål är att skapa platser som bryr sig om, både hos våra kunder och hos oss själva. På Siemens värdesätter vi varje individs olikheter och möjlighet till utveckling. Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med en hög grad av frihet och ansvar över sin egen vardag. Självklart finns även förmåner såsom friskvårdspaket, arbetstidsförkortning, tjänstebil, bonus med individuella mål, mfl.

Tillsammans är vi på Siemens ca 350 000 nyfikna och kompetenta personer i världen som jobbar med att utveckla framtiden. Du kan vara en av dem. Se mer på Siemens.se

Tveka inte - ansök idag via siemens.se/jobb så snart som möjligt då vi har ett löpande urval, dock senast den 10 januari 2020.

Publicerad den

25-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis