Inaktiv platsannons

Konceptuppföljare Hemköp i Stockholm

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

 

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

 

Bli en av oss

Vi erbjuder dig en betydelsefull roll där du ges möjlighet att driva utveckling och utbilda våra butiker inom sälj. Ditt uppdrag blir att stärka varumärket Hemköp, driva försäljning och stötta våra affärsmål.

Är du redo att ta plats inom Hemköp där kunden alltid står i centrum?

Nu behöver vi en konceptuppföljare till Norr/Mitt/Stockholm men du tillhör organisatoriskt Hemköps supportkontor. Det är en resande tjänst och lämplig bostadsort är i Stockholm med omnejd. Tjänsten innebär flera res- och hotelldagar i veckan samt arbete vissa lördagar. Det är en tillsvidaretjänst och tjänstebil ingår.

Som konceptuppföljare möter du en självständig och mycket omväxlande vardag. Ditt uppdrag blir att göra koncept- och kvalitetsbedömningar av butikernas nuläge, utifrån ett kund- och driftsperspektiv. Detta görs systematiskt och professionellt på plats i butiken.

Tillsammans med butikschefen och butikernas ledningsgrupper går du igenom konceptuppföljningsrapporten och butikens resultat samt genomför gemensamma kundvarv. Du är behjälplig med idéer, förslag och lösningar för att nå butikens mål. Du informerar berörd personal (även supportkontoret) om positiva lösningar och goda exempel på rutiner samt förbättringspunkter alltid med mervärde och förbättring i sikte.

Du medverkar vid olika möten och sammankomster, t ex butikschefsmöten, för att hämta och ge information.

Det här förväntar vi oss

För att lyckas i rollen är du service - och säljfokuserad och du strävar efter att hjälpa kunder i deras beslut. Du är kostnads - och kvalitetsmedveten samt vågar ta ställning till vad som är rätt och inte rätt. Det är också viktigt att du är engagerad, att du tar egna initiativ och att du äger dina arbetsuppgifter fullt ut. Din prioriteringsförmåga är god och du avslutar dina uppgifter i tid. Du ser samarbete som en självklarhet och arbetar gärna över avdelnings - och bolagsgränser för att driva arbetet framåt. Som konceptuppföljare krävs att du är tydlig, kommunikativ och positiv.

Publicerad den

28-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis