Inaktiv platsannons

Head of Business Control, Divison Board i Gävle

Om tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och driva ständiga förbättringar? 

Vi söker nu efter en Head Business Control till Division Board. Är du en erfaren Business Controller med stor passion att driva förändring och affärsutveckling är du rätt person för rollen. Genom att hitta nya arbetssätt och initiativ kommer du ha en avgörande roll i att stötta den strategiska agendan som utvecklar affären för hela divisionen. Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete där du kommer att få en nyckelroll när det gäller att bidra till utvecklingen. Du kommer att ha ett centralt ansvar för divisionens rapportering av bokslut och prognoser samt verka som ett chefsstöd i divisionens utvecklingsarbete.

Placering för tjänsten är i Gävle alternativt Solna med möjlighet att spendera tid i Gävle. 

Om tjänsten
Som Head Business Control för Division Board arbetar du i en affärs- och verksamhetsnära roll som innefattar arbete med uppföljning, prognoser samt analys och kontinuerliga förbättringar av resultat och balansräkning. Du kommer ha en nyckelroll i att stötta BillerudKorsnäs affärssegment och bruksledning med ansvar för kontroll av Divisionens resultat. I korthet innebär rollen att: 

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i rollen trivs du att arbeta drivande och affärsmässigt. Du som söker är strukturerad, analytisk och förändringsbenägen. Du gillar att arbeta proaktiv och hitta nya arbetssätt som adderar värde i organisationen.

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis