Inaktiv platsannons

Systemutvecklare i Morgongåva Morgongåva

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Till vår produktionsanläggning i Morgongåva söker vi nu en driven systemutvecklare med ett agilt tankesätt och ett prestigelöst sinnelag.

Som systemutvecklare hos Adlibris är du en del av vår IT-avdelning, och ingår i ett team bestående av andra systemutvecklare som spelar en viktig roll både i den dagliga och den långsiktiga utvecklingen av en av Sveriges största e-handelssajter.

Teamet som rollen ingår i fokuserar på it-stöd i lagerverksamheten där allt från inleverans av artiklar till sortering av order ingår. Ett nära samarbete med verksamheten och beställare gör att man snabbt kan komma framåt med nya lösningar och iterera fram förbättringar på sådant som redan är i drift. Alla förväntas kunna bidra med lösningsförslag och idéer för de tekniska val som vi gör tillsammans. Som systemutvecklare har man stor möjlighet att vara med och forma de system teamet jobbar med.

Du ska ha stor erfarenhet av databasorienterad och objektorienterad programmering, ha djup teknisk förståelse samt trivas i en organisation som ständigt utvecklas. Teamet jobbar med framförallt följande tekniker: Go och MongoDB, men även SQL/MS SQL Server, GIT, .NET Framework, C# och MS Visual Studio. Kunskaper om Docker och Linuxmiljöer är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande miljöer och har ett brinnande intresse för utveckling. Vidare är du förespråkare av agile, lean, TDD och automatiserade tester.

Tidigare erfarenhet av e-handel och it-stöd för lagerverksamhet är meriterande. Stor vikt läggs vid din personlighet där ett positivt sinnelag, mycket god kommunikativ förmåga och samarbetsvillighet är egenskaper som vi tittar extra efter. Till den här rollen söker vi dig som har några års erfarenhet av liknande roller.

Vi intervjuar kandidater löpande. Sök därför gärna så snart som möjligt.

Välkommen till en stimulerande och rolig arbetsplats!

Några av våra medarbetare
Paolo Boschini
iOS Developer Adlibris Next
"Den fria och drivande arbetsmiljön låter oss utveckla våra kompetenser och skapa produkter och samarbete av hög kvalité."
Marika Leclercq
CFO Adlibrisgruppen
"Adlibrisgruppen är en varm och välkomnande arbetsplats med fokus på utveckling och förnyelse. Det finns ett stort engagemang och vilja att hela tiden förbättra vår affär och kunderbjudande."
Emil Göransson
Kategoriansvarig
"En arbetsplats som aldrig vilar, inte räds några utmaningar och ständigt utvecklas."
Anna Mälberg
Sajtansvarig Adlibris Sverige
"På Adlibris har jag fått möjlighet att arbeta i flera olika roller. Jag har fått chans att få testa nytt och ständigt utvecklas, vilket alltid varit viktigt i mina yrkesval!"
Vi har riktigt bra förmåner
  • Härliga och centrala kontorslokaler

  • Work-life-balance

  • Vi växer och söker dig som vill växa med oss

  • Friskvård

  • Personalrabatt på alla våra härliga produkter!

Publicerad den

24-10-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Morgongåva Morgongåva
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis