Inaktiv platsannons

Creative Client Manager i Stockholm Stockholm

Nordens ledande medieföretag med över 200 års erfarenhet av mediemarknader i förändring. Vi söker nu dig som är villig att hjälpa oss utveckla vår verksamhet.

Om tjänsten

Arbetsuppgifter

Creative Client Manager till försäljningsavdelningen

Nu söker vi en Creative Client Manager (CCM) till kontoret i Stockholm. Som CCM har du en viktig roll i en modern försäljningsorganisation där du, tillsammans med respektive kundansvarig, ansvarar för att säkerställa en god och framåtdrivande affärsrelation mellan TV4 och våra annonskunder. Teamet består av sex personer och du rapporterar till försäljningschef.


Dina arbetsuppgifter

I rollen som CCM ansvarar du för erbjudandet av de sponsringsbara och kreativa produkterna i TV4s produktportfölj. Uppdraget består i huvudsak av att fördjupa och bredda befintliga affärer samt att skapa helt nya affärer med befintliga kunder i syfte att bygga en långsiktigt hållbar försäljning.

Det innefattar bland annat:

  • Budgetansvar för TV4s sponsringsbara produkter samt att utveckla och, i linje med övergripande strategiska mål, säkerställa försäljningen av dem
  • Driva, utveckla och skapa konceptuella affärer som kopplar samman TV4s programformat med våra annonsörers varumärken, produkter och tjänster, i samarbete med kundansvarig
  • Kreativ översikt och ansvar genom hela säljprocessen – från behovsanalys och offerering till förhandling och uppföljning
  • Aktivitetsansvar för att bygga långsiktiga relationer med rätt kontaktytor hos slutkund, mediebyrå och reklambyrå
  • Omvärldsbevakning utifrån våra kunders behov
  • Agera bollplank i kreativa affärer mot kundansvarig


Vem är du?

För att trivas som CCM på TV4 är du van vid att presentera kreativa koncept/sponsringsupplägg och argumentera för de strategiska och kreativa val som du har gjort på vägen. Du rör dig därför obehindrat mellan att skapa, leda, sälja och presentera stora pitcher där ett tydligt affärsmannaskap står i centrum.

Som person är du nyfiken, driven, strukturerad och prestigelös och trivs i en omgivning präglad av förändring och högt tempo. Du är van vid att prioritera och jobba mot deadlines samt har en god analytisk förmåga som ger dig möjlighet att identifiera och matcha behov med lösning i syfte att bidra på bästa sätt för såväl kundens som företagets affärsmål. Du har även lätt för att inge förtroende och är en relationsskapande och kommunikativ person – såväl med dina kollegor som i relationen till kunder.

Vi tror att du har:

  • En eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Minst 8 års erfarenhet av relationsskapande försäljning inom sponsring eller media, gärna från rörlig bild och digital medieförsäljning
  • God erfarenhet av strategisk kundbearbetning och är van vid att agera naturlig kontaktyta mellan arbetsgivare och kund
  • Ett väl upparbetat nätverk bland reklam, medie- och kommunikationsbyråer är en fördel


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en modern arbetsplats med den senaste tekniken, nyrenoverade lokaler, flexibla arbetsplatser och goda förutsättningar att balansera arbetsliv med privatliv. I mediahuset på Tegeluddsvägen i Stockholm finns även en friskvårdavdelning med både gym och träningsklasser.

Tjänsten är placerad på Tegeluddsvägen. Urval och intervjuer sker löpande och tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.


Vid frågor

Om du har frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef Caroline Lord Skarplöth, .

Vid fackliga frågor, mejla till .

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

02-11-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm Stockholm
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis