Inaktiv platsannons

Servicestjärnor till Vildmarkshotellet i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Vi söker nu Dig som är en riktig stjärna på servie, som älskar att skapa magi för andra människor och som vill vara en del av nya Vildmarkshotellet!

När man besöker oss som gäst ska man inte bara få riktigt bra service- det ska vara Världsklass, varje gång! För att kunna leverera det till våra gäster söker vi Dig; du som också får energi av att skapa glädje hos andra och som verkligen har gästen i fokus i alla lägen. Du behöver också vara en stark lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det behövs!

För att stärka upp vårt team under hösten söker vi nu stjärnor till några olika roller! Du som söker behöver vara 18 år fyllda.

SERVIS
Som servis/servitör arbetar du på Vildmarkshotellet nyrenoverade natursköna restaurang Terassen. Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och dryck, som vill ha roligt på jobbet och som drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra hotellgäster. Tidigare erfarenhet av restaurangbranschen är ett krav och det är mycket meriterande om du har en pågående eller avslutad restaurangutbildning. Tempot kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Du gillar att arbeta i team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till det.

DISK
I rollen som diskare har du en nyckelroll och agerar oftast spindeln i nätet i såväl matsal som kök. Genom ditt engagemang och effektivitet ser du till att disken genomförs på ett säkert och smidigt sätt och är tydlig i dialog med dina kollegor. Viktigast av allt är att du också känner arbetsglädje och bidrar till att upprätthålla en härlig och positiv arbetsmiljö. Som diskare hos oss behöver du kunna prata svenska och det är mycket meriterande om du har erfarenhet från restaurangbranschen, gärna som diskare. Då tempot i våra restauranger många gånger är högt är det viktigt att du är självgående, ansvarsfull och uthållig i ditt sätt att arbeta. Vi är ett starkt team som varje dag hjälper varandra att bli bättre och lyckas!

LOKALVÅRD
En förutsättning för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse hos oss är ett rent och skinande hotell. Som Lokalvårdare arbetar du dagtid eller nattetid och dina arbetsuppgifter består framförallt av städning av våra hotellrum och vissa allmänna ytor t.ex. konferensrum. Vi söker någon som är strukturerad, noggrann och alltid har en positiv inställning. När du rör dig på hotellet träffar du många av våra gäster så vi söker därför dig som trivs i gästmötet och gärna hjälper till att svara på frågor. Arbetstempot är stundtals högt då många hotellrum ska städas under en kort tidsperiod. Det är därför viktigt att du är stresstålig och en riktigt lagspelare som hugger i där det behövs Du ska även ha förmågan att ta ansvar och egna initiativ samt en känsla för vad som uppfattas som "rent och fräscht". Tidigare erfarenhet av lokalvård eller städ, främst inom hotell är meriterande.

Samtliga tjänster är säsongsanställningar och sträcker sig mellan september till december med varierande sysselsättningsgrad. En del tjänster sträcker sig över hela perioden medn andra tjänster löper under kortare period. Lön tillämpas enligt kollektivavtal. För att enkelt kunna ta dig till och från jobbet även under obekväma arbetstider ser vi att du som söker har B-körkort och tillgång till bil. 

Service i världsklass varje gång är en utmaning. Det kan vara stressigt, tufft och tålamodsprövande, det vet vi. Men vi vet också att när vi förstår ett vi kan skapa magi i människors vardag och samtidigt få vänner för livet- då är det världens roligaste jobb!

Sista ansökningsdag är 27e september men urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida , ej via e-post!

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb