Inaktiv platsannons

Förpackningsingenjör i Grums

Om tjänsten

Som Förpackningsingenjör på BillerudKorsnäs kommer du parallellt med att du börjar tjänsten att tillhöra ett omfattande introduktionsprogram. Detta för att ge dig så bra förutsättningar som går för att lyckas i rollen. 

Gruppen som du kommer att tillhöra arbetar med framtagning av de senaste förpackningarna på marknaden och kunderna återfinns främst in retail. BillerudKorsnäs och division Solutions är en ledande aktör inom utvecklingen av hållbara förpackningslösningar där även du kommer att bli en av nyckelspelarna.

Som förpackningsingenjör kommer du att ha ett nära samarbete med dina teamkollegor förpackningsdesigners, försäljning och marknad, projektledning samt implementering för att säkerställa att förpackningsutvecklingen uppfyller kundens och interna krav. 

Du ska på ett effektivt sätt använda din kunskap inom materiallära för att vägleda gällande materialval, genomföra lastberäkningar, samt genomföra testning av förpackningar. Du kommer inom ditt kompetensområde att delta i utvecklingen gällande utrustning, metoder, rutiner och forskningsprojekt inom vårt globala ingenjörsteam. Speciellt fokus ges på tekniska lösningar som kan tillverkas av vårt globala produktionsnätverk.

I rollen som förpackningsingenjör kommer du att agera teknisk support till projekt- och säljteam om nya affärsmöjligheter. Samt är stöd till implementeringsgruppen med specifikationer och krav för produktion.

Du kommer att vara placerad vid vår produktionsenhet i Gruvön, Grums och du rapporterar till chefen för förpackningsdesign och teknik.
I denna tjänst förekommer resor såsom till Kina och USA ungefär en gång per år. Målet är också att utöka samarbetet i Europa vilket på sikt kommer att innebära resor till europeiska länder cirka 1-2 gånger i månaden.

Kvalifikationer

Har du som söker erfarenhet från likvärdig eller annan roll inom pappers/massaindustrin ser vi detta om meriterande.

Denna roll är starkt marknadsorienterad och din förmåga att kommunicera och fatta beslut kommer att vara en av nycklarna till framgång. Vi söker dig som har ett kommersiellt tankesätt såväl som en självmotiverande och driven personlighet. Du har förmågan att hantera flera projekt med konkurrerande tidsfrister effektivt. Slutligen är du strukturerad med en god analysförmåga. 

Övrigt
För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av BillerudKorsnäs.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Grums

I denna rekrytering samarbetar BilerudKorsnäs med Procruitment AB, alla frågor om tjänsten ställs därför till Rekryteringsansvarig Jennie Forsell på jennie@procruitment.se eller på 0739557616.
Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Länk till den lediga tjänsten hos Procruitment: 

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Grums
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej