Inaktiv platsannons

KAM till Martin & Servera Restauranghandel i Luleå Luleå

Om tjänsten

Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö.

Vi söker en Key Account Manager med ett brinnande affärsintresse till Luleå!

Om rollen

Som Key Account Manager driver du ditt försäljningsarbete självständigt och arbetar mot mål utifrån upprättad affärsplan och individuell marknadsplan. Stort fokus ligger på försäljningsutveckling och du arbetar både operativt och strategiskt med att bearbeta och utveckla affärsrelationer, de bästa affärerna görs P2P. Ditt ansvar är att skapa lönsamma affärer både för oss och våra kunder – som är restauranger, hotell och storkök.

Tillsammans med engagerade kollegor som innehar olika erfarenheter och specialistkunskaper kommer du att bidra till framgång och utveckling för våra kunder.

Vad kommer du att göra?

  • Du initierar, upprättar och förhandlar offerter/avtal
  • Du analyserar och följer upp försäljningsutveckling
  • Du ansvarar för att uppdatera och underhålla CRM-system
  • Du säkerställer att befintliga, nya och potentiella kunder känner till vårt erbjudande
  • Du initierar och deltar i säljfrämjande aktiviteter såsom mässor och kundaktiviteter

Vi söker dig som

  • Har en stark drivkraft tillsammans med ett stort affärssinne. Du har god förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ och är lösningsfokuserad och håller humöret uppe även när allt kanske inte går som på räls. Du har strategisk höjd, förstår helheter och affärsprocesser och sätter självklart kundens behov i centrum. God samarbetsförmåga är också något som vi värdesätter eftersom vi jobbar nära och tillsammans inom Martin & Servera.
  • Har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi/marknadsföring eller motsvarande yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig.
  • Har ekonomisk förståelse och kan bedöma värdet i olika affärsalternativ
  • Har förmåga och trivs med att planera ditt arbete och jobba mot individuella mål
  • Innehar B-körkort
  • Är intresserad av mat & dryck

 

Du erbjuds

Du erbjuds en omväxlande roll med stort eget ansvar, och många interna och externa kontakter. Tjänsten innefattar även förmåner såsom t.ex. tjänstebil, en uppskattad lunchsubvention och ett generöst friskvårdsbidrag.

Om oss

På arbetsplatsen i Luleå kommer du att arbeta med ett engagerat och målinriktat team på 9 personer. Vi ser olikheter emellan människor som en styrka och är övertygade om att mångfald berikar. Vårt mål är att få en så stor mångfald som möjligt i våra personalgrupper. Vi söker därför människor i alla åldrar och från alla delar av världen. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och glada stunder på jobbet. Vi är fullt övertygade om att det är så vi utvecklar vår affär. 

Urvalsprocess

Martin & Servera är en arbetsgivare som jobbar aktivt för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess .

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast möjligt i förhållande till nuvarande uppsägningstid
Placeringsort: Luleå, men med Norrbotten som affärsområde
Kontakt: Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Alm, Försäljningschef, 070–5561766. För mer om rekryteringsprocessen kontakta Linda Sörman HR, 090-17 16 71.
Facklig företrädare: Lisbeth Andersin, Unionen, 090-17 16 71
Annonsen publicerades: 2020-01-14
Sista ansökningsdag: 2020-02-02

Martin & Servera är en svensk, familjeägd koncern och Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Vi är sammanlagt över 3 000 medarbetare i koncernen och finns lokalt över hela Sverige. Vi erbjuder råvaror, utrustning, drycker, tjänster och utbildningar till våra kunder, som är allt från stora restaurang- och hotellkedjor till det minsta lokala bageriet.

Martin & Servera består av Martin & Servera AB, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restauranghandel, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött.


Publicerad den

18-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Luleå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Luleå | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)