Inaktiv platsannons

Kundansvarig Företag i Linköping Mjölby Motala

Om tjänsten

Om jobbet


Företagsavdelningen på Swedbank i Västra Östergötland söker en ny Kundansvarig Företag. Som Kundansvarig Företag med inriktning mot SME ansvarar Du för kundnöjdhet, lönsamhet och risk för kunder i bankens prioriterade segment.

Tillsammans med ett team av kundstöd och specialister erbjuder Du kompetens och service utifrån kundens specifika behov. Du har ett långsiktigt och tydligt affärsmannaskap som Du använder för att utveckla Din kundbas och proaktivt bearbeta nya kunder. Vår avdelning har en hög ambition att växa och prospektering är en stor del av Din vardag. I rollen som Kundansvarig Företag följs Du upp på kvalitet, aktivitetsnivå samt intäktsutveckling.

Kompetenser som krävs för att lyckas i rollen 


Vi söker Dig med stor drivkraft som tycker om att arbeta strukturerat, målinriktat och affärsmässigt. För att lyckas krävs att Du har ett stort engagemang och en god analytisk förmåga. Du har lätt för att skapa relationer med kunder och göra affärer.


Vi ser gärna att Du har erfarenhet som företagsrådgivare i bank eller annan relevant erfarenhet från företagsaffären, till exempel som specialist. Du kan även ha erfarenhet från arbete inom ekonomi där Du även är van att arbeta nära banken och finansiärer.


Du kanske tidigare har jobbat med 
  •  Kundansvarig Företag
  •  Kreditanalytiker
  •  Kundstöd Företag

Möjliga nästa karriärsteg
  • Kundansvarig Midcorp
  • Kreditanalytiker
  • Ledarroll
Varför jobba med mig och mitt team? – Marie Bergmar

 

Jag har stor tilltro till mina medarbetare och vill skapa ett arbetsklimat där samarbete och delaktighet är viktigt och utgör den bästa grunden för framgång. Jag värdesätter ett stort eget driv och förväntar mig ett starkt engagemang och en vilja att göra affärer.
Jag erbjuder Dig ett spännande uppdrag där Du blir en del av ett härligt gäng samtidigt som Du har stor möjlighet att själv vara med och påverka Din vardag. Låter det som något för Dig? Tveka inte att höra av Dig till mig med frågor eller ansökan!

 

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan så snart som möjligt. 

Inte något för dig? – tipsa en kollega om jobbet!


Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Publicerad den

10-03-2020

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping Mjölby Motala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kontor / Administration | IT | Heltidsjobb (förstajobb)

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis