Inaktiv platsannons

Product Buyer i Stockholm

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Om tjänsten

Har du sinne för siffor och affärer, vill driva dina egna projekt och har shoppat professionellt tidigare? Om ja, titta hit!

Som Product Buyer är du en av tre som utgör det team inom ISS Sweden som ansvara för och arbetar med inköpskategorier som innehåller fysiska produkter. Fysiska produkter omfattar allt från livsmedel till ISS’ cateringverksamhet, städkemikalier till ISS’ tjänsteerbjudande inom cleaning, eller ljuskällor och skruvar till ISS’ tekniker som utför allahanda fastighetstjänster till slutkund.

Arbetet inom teamet leds och fördelas av Category Manager. Teamet utgörs av en Junior Buyer och en Buyer utöver ansvarig Category Manager som i sin tur rapporterar till den svenska inköpsdirektören (Country Procurement Manager). Junior Buyer och Buyer ansvarar för den dagliga supporten till verksamheten kopplat till inköp av fysiska produkter.

Vår Buyer driver även självständigt budgeterade inköpsprojekt som delegerats av Category Manager. Buyer genomför således samtliga steg i inköpsprojekt med ledning av Category Manager. I dessa projekt får du sätta tänderna i analysarbete, leverantörsutveckling, kommunikation med interna och externa intressenter, driva upphandling mot leverantör inklusive förhandling och avtalsskrivning, sortimentsoptimering och sist men absolut inte minst uppföljning för att säkerställa att uppsatta besparingsmål har transformerats till verkliga besparingar.

Rollen som Buyer är en roll för dig som uppskattar nya utmaningar och vill visa framfötterna, du kommer få möjlighet till självständigt arbete och över tid kommer större ansvars ges i takt med att dina erfarenheter växer.

För att nå framgång i rollen som Buyer har du sinne för siffor och affärer, har goda kunskaper inom Excel och är lösningsorienterad. Du har även hög social kompetens som du använder för att identifiera verksamhetens behov och för att driva dina projekt i rätt riktning. Du har en utbildning inom civilekonomi, ekonomi eller civilingenjörsexamen inom industriell ekonomi samt 3-5 års inköpsrelaterad arbetslivserfarenhet 

Välkommen med din ansökan! 

Vid frågor om tjänsten kontakta Hanna Rosén på mail: Hanna.Rosen@se.issworld.com

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Publicerad den

26-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Promotion / Eventpersonal
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej