Inaktiv platsannons

Forskningsassistent, forskargruppen obstetrisk och reproduktiv hälsoforskning i Uppsala

Om tjänsten

Publicerad: 2020-02-27

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Forskargruppen ”Obstetrisk och Reproduktiv Hälsoforskning” har som övergripande mål att genom forskning förbättra hälsan för kvinnor, mammor och barn. Mer specifikt fokuserar vi på att studera ungdomshälsa, människans reproduktion, diagnostik och behandling av olika tillstånd som kan uppstå under graviditet och postpartum, amning och föräldraskap, samt perinatal mental hälsa. Speciellt tyngd är given till sexuell och reproduktiv hälsa och rättigheter (SRHR), i såväl Sverige som internationellt. Läs mer om forskargruppen på institutionens hemsida .

Vi söker en forskningsassistent som ska arbeta inom forskargruppens studier som bedrivs vid Institutionen för Kvinnors och Barns Hälsa, bl.a. BASIC, PACT och Mom2B studier.

Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifter relaterade till patientrekrytering, datainsamling och datahantering.Vara behjälplig med genomförande, administrativ koordination och dokumentation i studien samt agera administrativt stöd för forskargruppen. Provhantering samt arkivering och upprätthållande av existerande
biobanker. Planering och genomförande av forskningsbesök. I arbetsuppgifterna ingår även att vara administrativt stöd för forskargruppledaren vad gäller t.ex. möten och internationella kontakter. Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma inom ramen för anställningen.

Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har grundexamen inom relevant område eller motsvarande som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Vi söker en kvalificerad kandidat med intresse för forskning och relevant erfarenhet. Erfarenhet av administratörssystem och goda kunskaper i MS Office krävs. Den sökande ska kunna uttrycka sig väl, både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

God samarbetsförmåga är ett krav liksom förmågan att arbeta självständigt och i grupp. Initiativförmåga och ett strukturerat arbetssätt är viktigt för denna anställning. Som person vill vi att du ska vara effektiv, noggrann och intresserad av att hela tiden utveckla verksamheten till det bättre. Vidare läggs stor vikt vid personlig lämplighet såsom noggrannhet, flexibilitet, problemlösningsförmåga samt stresstålighet. Det är viktigt att du är tillgänglig att arbeta under kontorsarbetstid.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Den sökande bör ha stort intresse av, och inneha goda förkunskaper i relevant område för projekten, som psykiatri och kvinnors hälsa. Tidigare erfarenhet av arbete med journalsystemet Cosmic, applikationen Redcap och dokumenterad erfarenhet av arbete i utvecklings- och/eller forskningsprojekt är meriterande.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning ett år.

Anställningens omfattning: 20 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Professor Alkistis Skalkidou, e-post alkistis.skalkdiou@kbh.uu.se.

Välkommen med din ansökan senast den 11 mars 2020, UFV-PA 2020/554.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Publicerad den

03-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis