Inaktiv platsannons

Kategoriansvarig Säljledare - Axfood Snabbgross i Stockholm

Om tjänsten

Är du serviceinriktad, tycker att det är kul med människor och brinner för försäljning? Vill du bidra med stolthet till Sveriges många restaurangkök? Då är det dig vi söker! På Axfood Snabbgross blir du en viktig del i vår resa mot att bli Sveriges ledande restauranggrossist.

Axfood Snabbgross är ett framgångsrikt företag inom en växande marknad. Hos oss möts du av en gemenskap och en kultur byggd på starka kärnvärden, där vi månar om styrkan av att arbeta tillsammans. Hos oss är varje medarbetare viktig och mångfald bland våra medarbetare är centralt för oss.

Hos oss finns det många möjligheter att växa inom både rollen och företaget. Det finns många utvecklingsmöjligheter inom företaget, men även koncernen.

Vi brinner för bra mat, till bra priser och förväntar oss att du delar våra värderingar. Vi värderar ett matintresse och serviceförmåga högt.

 

Beskrivning

Axfood Snabbgross AB söker  kategoriansvarig Säljledare som kommer ansvara för sortiment, pris och kampanj för sina varugrupper. Stort fokus ligger på att skapa ett attraktivt sortiment och erbjudande till kunderna.
För att skapa det krävs analys, produktkännedom och en förståelse för restaurangbranschen. Som Säljledare rapporterar du till Försäljningschefen och tillhör ett härligt team om sju personer på vår försäljningsavdelning.
Avdelningen är en del av Axfood Snabbgross supportkontor, som består av ca 30 personer och är placerade på Axfoods supportkontor i Stockholm.

Vi erbjuder ett kul och varierande jobb med stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett härligt gäng som både har kul ihop på och efter jobbet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Hos oss kommer du få ansvar för att sortimentet samt priset är det som våra kunder önskar och tillsammans med kategorichef på Axfood fortsätta utveckla vårt erbjudande.

Rollen innebär fullt ansvar för försäljningen och bruttovinsten för dina kategorier. Förhandla kampanjer till samtliga våra olika kanaler med leverantörer och sätta utpriser mot våra kunder. Medverka inom Axfoods revideringsmöten för att bevaka och driva kedjans frågor. Du kommer ha ett tätt samarbete med kategoricheferna inom respektive kategori. Följa trenderna på marknaden och se till att vi alltid kan erbjuda kunderna det sortiment som de efterfrågar. Du kommer att jobba tätt med medarbetarna i våra butiker över hela landet för att supportera dem med produktkännedom och med ditt affärsdriv bidra till merförsäljning och bygga kunskap om våra kunder. Du kommer även vara involverade i utveckling eller förbättringsprojekt som deltagare eller där du själv är drivande.

Erfarenhet och kunskaper

Du bör ha ett genuint intresse av restaurangbranschen och mat i stort. Sortimentskunskap inom Foodservice (HoReCa) är högt meriterande, även tidigare erfarenhet från dagligvarubranschen är meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom branschen.

Du är van att kommunicera genom alla kanaler, både genom skrift och tal. Du har en eftergymnasial utbildning på minst 3 år. Goda kunskaper inom samtliga Officeprogram och specifikt Excel är krav. 


Publicerad den

03-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis