Inaktiv platsannons

Transportspecialist i Stockholm

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Bli en av oss

Dagab Transportstruktur söker nu en transportspecialist. Du kommer tillhöra en grupp med kollegor med väldigt stora möjligheter till att påverka och utveckla hela transportflödet på en taktisk och strategisk nivå. Vi har en centralfunktion som har som uppgift att stötta de lokala transportkontoren med analyser och framtagning av transportlösningar och expertis i alla frågor som rör transporter. Transportstruktur är en del av Transportavdelningen inom affärsområdet Logistik. Du rapporterar till Chef Transportstruktur.

Det här får du göra

I rollen kommer du ta fram transportflöden på en strategisk och taktisk nivå för hela landet i tätt samarbete med kollegor och de lokala transportkontoren. Du ansvarar för löpande analys av leveransbalansering och kommunicerar och förankrar förändring med våra kedjor (Willys, Hemköp, Snabbgross, Tempo och externa avtalskunder). Du kommer också simulera nya flöden för att kostnadsoptimera och säkerställa servicegrad och kvalitet.  Vi går nu in i en intensiv period där hela detta flöde skall göras om så kreativitet tillsammans med noggrannhet i arbetet är i fokus och avgörande för att lyckas i rollen.

Det här förväntar vi oss

Du behöver en god inblick i Dagabs hela flöde och arbetssätt men detta kan kompenseras med ett stort kunnande inom logistik och transporter inom dagligvaruhandeln eller närliggande bransch.  För att trivas i rollen behöver du vara en god kommunikatör och ha lätt för och tycka om att samarbeta med andra. Du behöver vara trygg i dina logistikkunskaper och dessutom använda ditt affärsmannaskap på ett konstruktivt och flexibelt sätt.

Vi ser gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom logistik och/eller transport, i kombination med några års erfarenhet av arbete med lager- och transportprocesser i en operativ transportverksamhet. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av projektledning och processutveckling. Eftersom vi arbetar i SAP är det meriterande om du har erfarenhet av detta. Du har också mycket goda kunskaper i Office-paketet och pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse.

Publicerad den

02-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis