Inaktiv platsannons

Processpecialist Transport i Stockholm

Om tjänsten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Vi på Dagab bidrar till att öka butikernas försäljning och lönsamhet genom effektiva, miljövänliga och kundanpassade logistiklösningar. Vårt uppdrag är att se till att butiken får rätt varor, på rätt sätt och i rätt tid.

Bli en av oss

Dagab gör just nu stora investeringar i vår logistikplattform som möter morgondagens utmaningar och konsumentbehov för att vara fortsatt framgångsrika och konkurrenskraftiga på lång sikt.

Som en del av detta bygger vi ett nytt, högautomatiserat logistikcenter i Bålsta. Det nya logistikcentret ska stödja leveranser till butiker och e-handelskunder med en automation som hanterar både butiks- och konsumentplock. Det kommer att bli en av de största och modernaste anläggningarna i Europa.

En lika viktig del av vår logistikplattform är att utveckla våra transportprocesser för både butik och e-handel. Här kommer vi att implementera ett nytt transportsystem för hela Sverige för att bland annat ge oss bättre strategisk planering, ruttoptimering och ett stöd i den växande e-handeln.

Det här får du göra

Inom avdelningen Verksamhetsutveckling/IT ingår förvaltning och utveckling av våra logistikprocesser. Förutom Transport ingår här även förvaltning av processerna Varuflödesstyrning (order/inköp/autoorder) samt Lager.

Till en fast tjänst inom IT/Verksamhetsutveckling Transport rekryterar vi nu en processpecialist som ska stötta avdelningens arbete med att i tätt samarbete med verksamheten och Axfood IT, utveckla och implementera ett nytt transportsystem samt stötta verksamheten i drift och förvaltning av nuvarande processer och systemstöd.

Det här förväntar vi oss

Som processpecialist är du med på en omfattande och spännande resa. Fokus kommer att ligga på utveckling, test, utbildning och utrullning av vårt nya transportsystem i hela Sverige. Parallellt kommer du att arbeta med löpande förvaltningsuppgifter, här ingår bl a medverkan vid kravställning av ny/ändrad funktionalitet och medverkan vid systemtest.  Vidare kommer du delta i olika mindre projekt för att öka kompetens och användande av alla transportrelaterade system. En viktig del är att stötta den operativa verksamheten med djupt systemkunnande.

Processpecialisterna rapporterar till Processansvarig Transport.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start i april 2020 eller enligt överenskommelse. Placering är vid vårt huvudkontor vid Torsplan, på sikt kommer man dock vara placerad vid vårt nya logistikcenter i Bålsta.

Publicerad den

24-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Detaljhandel | Deltidsjobb

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis