Inaktiv platsannons

Chef till Redovisningen i Gävle

Om tjänsten

BillerudKorsnäs Service Center, BKSC, ligger i Gävle och består av fyra team och totalt 25 medarbetare. Teamen är fördelade på kundreskontra, leverantörsreskontra, redovisning- och rapportering samt verksamhetsutveckling. Nu behöver vi en erfaren chef med god redovisningskunskap till teamet som arbetar med redovisning- och rapportering. Teamet består av en trygg och stabil grupp med 7 medarbetare.

BKSC strävar efter att leverera en hög servicenivå till våra kunder och att ha fokus på att vara lösningsorienterade. Vi vill ständigt ligga i framkant och ser positivt på att ständigt utvecklas och bli bättre på det vi gör.

Om tjänsten
Som Team Manager kommer du leda, utveckla och motivera medarbetarna som ingår i teamet för redovisning- och rapportering. Teamet arbetar idag som redovisningsansvariga till våra enheter i Sverige, Finland och England. Du kommer ha huvudansvar för att de processer inom verksamheten som rör redovisning- och rapportering optimeras och levereras enligt våra uppsatta mål. Du ser till att teamet rapporterar till koncernen inom utsatt tidplan och att arbetet utförs enligt de lagar och regler som krävs. Som Team Manager för redovisning- och rapportering kommer du vara med och påverka utvecklingen av teamet och dess processer. Du kommer att ingå i ledningsgruppen, tillsammans med övriga Team Managers, för vårt Service Center och du kommer rapportera till BKSC Manager.

Kvalifikationer
För oss är det är viktigt att du i ditt ledarskap coachar medarbetaren att nå sina mål genom din expertkunskap inom redovisningsområdet. Vi tänker oss att du har många års erfarenhet av redovisning- och rapportering och att du tidigare har haft en roll med personalansvar. Önskvärt är om du har erfarenhet från harmonisering av arbetssätt samt digitaliseringsarbete, då detta är ett fokusområde den närmaste tiden. Givetvis behärskar du engelska både i tal- och skrift då detta är företagets koncernspråk.

Personliga egenskaper
Du är ansvarsfull, strukturerad och bra på att hålla ordning och reda. Vi ser gärna att du är innovativ och drivs av att leda förbättringsarbete. Du behöver kunna konsten att kommunicera med ett servicetänk, då du kommer ha stor kontakt med våra interna kunder i frågor som rör verksamheten. Att du har ett naturligt driv, sprider motivation och har förmåga att engagera är något som vi tycker är viktigt för att komma framåt.

Publicerad den

02-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis