Inaktiv platsannons

Chef till Kundreskontran i Gävle

Om tjänsten

BillerudKorsnäs Service Center, BKSC, ligger i Gävle och består av fyra team och totalt 25 medarbetare. Teamen är fördelade på kundreskontra, leverantörsreskontra, redovisning- och rapportering samt verksamhetsutveckling. Nu söker vi en chef till teamet som arbetar med kundreskontra. Teamet består av en trygg och stabil grupp med 4 medarbetare.

BKSC strävar efter att leverera en hög servicenivå till våra kunder och att ha fokus på att vara lösningsorienterade. Vi vill ständigt ligga i framkant och ser positivt på att ständigt utvecklas och bli bättre på det vi gör.

Om tjänsten
Som Team Manager kommer du leda, utveckla och motivera medarbetarna som ingår i teamet kundreskontra. Teamet arbetar idag med våra enheter i Sverige, Finland och England. Teamets huvudsakliga arbetsuppgifter är hantering av kundinbetalningar och bokslutsarbete. Du kommer ha huvudansvar för att de processer inom verksamheten som rör kundreskontra optimeras och levereras enligt våra uppsatta mål. Som Team Manager för kundreskontran kommer du vara med och påverka utvecklingen av teamet och dess processer. Du kommer att ingå i ledningsgruppen, tillsammans med övriga Team Managers, för vårt Service Center och du kommer rapportera till BKSC Manager.

Kvalifikationer
För oss är det viktigt att du i ditt ledarskap coachar medarbetaren att nå sina mål genom din expertkunskap. Vi tänker oss att du har många års erfarenhet av att arbeta med kundreskontra och att du tidigare har haft en roll med personalansvar. Önskvärt är om du har erfarenhet från harmonisering av arbetssätt samt digitaliseringsarbete, då detta är ett fokusområde den närmaste tiden. Givetvis behärskar du engelska både i tal- och skrift då detta är företagets koncernspråk.

Personliga egenskaper
Du är ansvarsfull, strukturerad och bra på att hålla ordning och reda. Vi ser gärna att du är innovativ och drivs av att leda förbättringsarbete. Du behöver kunna konsten att kommunicera med ett servicetänk, då du kommer ha kontakt med våra kunder i frågor som rör verksamheten. Att du har ett naturligt driv, sprider motivation och har förmågan att engagera är något som vi tycker är viktigt för att komma framåt.

Publicerad den

25-01-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis