Inaktiv platsannons

Yrkestrainee i Gävle

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill ta chansen att gå ett yrkestraineeprogram för att kunna arbeta som processoperatör hos oss på BillerudKorsnäs i Gävle med start 1 oktober 2020.

Programmet pågår i 6 månader och innebär att du introduceras till rollen som processoperatör genom att aktivt delta i arbetet på din utsedda hemavdelning varvat med praktik på flera avdelningar. Utöver detta deltar du i gediget utbildningsprogram som är framtaget i samarbete med BillerudKorsnäs för att ge dig kompetens kring vår processindustri. Via traineeprogrammet blir du direkt anställd med alla dess förmåner som hör till vid en anställning hos oss. Efter avslutat program har du en plats som Processoperatör och fortsätter därmed din anställning i en befattning.

Som Processoperatör inom Gävle Bruk ingår du i ett team på 4-10 personer. l rollen har du många kontaktytor såväl inom teamet som med andra delar av organisationen samtidigt som delar av arbetet sker självständigt. Vår strävan är att ständigt utveckla medarbetare, process och arbetsmiljö, därför är möjligheterna till personlig utveckling stora, både vad gäller djupkunskap som breddning av kompetensen.  Vi söker dig som vill vara en del av BillerudKorsnäs värderingar: Tänka nytt, Samarbeta, Känna ansvar och Skapa värde.

Arbetsformen är kontinuerligt 3-skift. Provanställning kommer att tillämpas.

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid?

Om tjänsten
Programmet innebär att du kommer lära känna vår verksamhet både teoretiskt och praktiskt. Som trainee kommer du att under handledning få arbeta på våra olika avdelningar samtidigt som du löpande förväntas studera och slutföra utbildningsprogrammet hemuppgifter och prov. Exempel på arbetsuppgifter i din roll som processoperatör är övervakning, styrning och optimering av processen. Samt operatörsunderhåll och deltagande i förbättringsarbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är i början av din karriär eller helt enkelt vill byta karriärspår. Kanske har du arbetat några år och vill nu ta nästa steg. Du har en avslutad gymnasieutbildning och minst 6 månaders arbetslivserfarenhet. Gärna med erfarenhet från skiftarbete eller oregelbunden arbetstid från exempelvis vård, service eller industrisektorn. Du är tekniskt intresserad med en vilja att utvecklas inom organisationen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och har ett eget driv till att förbättra. Jobbet bygger till stor del på teamarbete vilket innebär att vi söker dig som trivs att samarbeta  med andra i en respektfull och öppen dialog. Som person vill du bidra till helheten med en förmåga till problemlösning i din vardag. Eftersom vi har stor fokus på en säker arbetsmiljö så förväntas du bidra till vårt gemensamma arbete för en säker arbetsmiljö. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Publicerad den

07-02-2021

Extra information

Status
Stängd
Ort
Gävle
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration , Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Registrera dig nu!

Ansök snabbt genom endast ett klick och bli uppdaterad med de senaste positionerna som passar dig. Registrera dig som en student här!

Registrera dig gratis